OTKRIVENO KOLIKO JE RONALDO POTROŠIO NA ODMORU: Dao je 4.000 evra za naočare! A tek da vidite koliko je plaćao peškire! NESTVARNO!
Foto: Instagram

Svašta

OTKRIVENO KOLIKO JE RONALDO POTROŠIO NA ODMORU: Dao je 4.000 evra za naočare! A tek da vidite koliko je plaćao peškire! NESTVARNO!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo sa porodicom provodi luksuzan godišnji odmor na Majorki.

Neki bi rekli i više od luksuznog s obzirom koliko troši na letovanje. Portugalac je najplaćeniji fudbaler sveta kada se uzmu u obzir zarade od fudbala i marketinga, pa je tako samo u 2021. godini zaradio nestvarnih 125 miliona dolara.

Španci su pokušali da izračunaju koliko Ronaldo sa devojkom Georginom Rodrigez i petoro dece troši tokom odmora. Porodica je na ostrvo stigla privatnim avionom koji je Ronaldo platio 22 miliona evra. Čim su stigli na Majorku tu ih je čekala Kristijanova privatna jahta duine 27 metara vrednosti 6.5 miliona evra.

Ronaldo i porodica su odseli na velelepnom imanju - salašu, koja ima nekoliko soba, sportske terene, teretanu, đakuzi, crkvu i erotsku sobu. Iako je kuća opremljena svime, kako prenose lokalni izvori, porodica je potrošila čak 14.000 evra na kućne potrepštine kao što su peškiri, posteljina...

Da Ronaldo ne pita za cenu govori i podatak da je tokom letovanja preko interneta naručio naočare za sunce koje koštaju 4.000 evra!

Španci su sabrali sve cifre, dodali cenu aviona, jahte i svega ostalog, i došli do cifre od neverovatnih 28.6 miliona evra.

U tu cifru nije uračunat slupan Bentli koji vredi 2.5 miliona evra, kao ni šteta koju je na kući komšije napravio Ronaldov telohranitelj kada je izgubio kontrolu nad autom i zakucao se u zid.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track