TSC NOVI SEZONU OTVARA NA BRDU Lazetić: Očekujem tvrd meč, Čukarički je dobra ekipa
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC NOVI SEZONU OTVARA NA BRDU Lazetić: Očekujem tvrd meč, Čukarički je dobra ekipa

Fudbal -

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je danas da ekipa u dobroj formi dočekuje početak nove sezone u Super ligi Srbije, ali i da je pod dodatnim pritiskom zbog teškog rasporeda na startu takmičenja.

"Nama trenerima uvek treba više vremena za rad i pripreme pred početak sezone. Ali dobro smo raspoloženi za ovu utakmicu, želimo da pokažemo ono za šta smo se i pripremali. Sigurno da nismo tempirali formu za prvo kolo, već za celu sezonu, ali posle tri nedelje priprema, mislim da je ekipa u dobroj formi", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC igraju u subotu od 20 časova u Beogradu protiv Čukaričkog, u prvom kolu Super lige.

"Pripremne utakmice su pokazale ozbiljnost našeg tima, dobar rad koji je iza ovih momaka i verujem da ćemo od prve utakmice ove sezone biti na svom nivou. Svakako imamo dosta zahtevan raspored u prve četiri utakmice. Tri su gostovanja i to Čukaričkom u subotu, zatim Partizanu, pa Radničkom iz Niša. To od starta stvara dodatni pritisak", naveo je Lazetić.

On je rekao da ekipa dobro poznaje Čukarički, sa kojim je bila na pripremama i da je spremna na borbu.

"Svaka nova sezona nosi neizvesnost, a pogotovo prva utakmica. Čukarički je godinama u vrhu našeg fudbala, poslednje dve sezone završili su kao treći na tabeli, čak ispred Vojvodine, što je za respekt. Imaju ozbiljnu ekipu, doveli su novog trenera koji radi drugačije nego prethodnici, uspeli su da ojačaju. Pokušaćemo od početka da nametnemo svoj ritam i svoju igru jer idemo na poznat teren, pošto smo prethodno odigrali dve utakmice sa njima na Banovom brdu", rekao je Lazetić i dodao da očekuje mnogo publike, "pošto smo se svi uželeli fudbala".

Napadač ekipe iz Bačke Topole Martin Mirčevski rekao je da se ekipa dobro pripremala, a da on želi da se dokaže u Super ligi.

"Očekujem tvrd meč, oni su dobra ekipa i prva utakmica je uvek najteža posle priprema jer igrači još nisu ušli u ritam, ali svakako želim pobedu", naveo je Mirčevski.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track