POZNATI HRVAT KRENUO U POSAO SA KANABISOM: Jede dva kila ČAJNE KOBASICE za obrok, pije KOKA-KOLU i pretrči 15 KILOMETARA na meču
Foto: EPA/Liselotte Sabroe, Printscreen/Instagram, Shutterstock

neobičan čovek

POZNATI HRVAT KRENUO U POSAO SA KANABISOM: Jede dva kila ČAJNE KOBASICE za obrok, pije KOKA-KOLU i pretrči 15 KILOMETARA na meču

Fudbal -

Fudbaler Intera pokrenuo spostveni biznis

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Marcelo Brozović krenuo je u ozbiljan posao sa kanabisom. As Intera poznat je kao zahvalan igrač koji mnogo pretrči po meču, između 14 i 15 kilometara, a posle takvih fizičkih napora potreban mu je oporavak.

Marcelo Brozović
foto: EPA

Zato je Marcelo Brozović odlučio da u saradnji sa jednom kompanijom iz Hrvatske pravi kreme na bazi kanabisa. Posao je krenuo odlično, a o svemu igrač Intera kaže:

- Kao profesionalni sportista konstantno sam suočen s velikim fizičkim naporima te svakodnevno koristim proizvode za regeneraciju i opuštanje mišića. Rezultat je regenerirajuća krema za zglobove i mišiće s CBD-om, što je ujedno i prvi proizvod s CBD-om za sportiste koji je testiran upravo na sportistima pod nadzorom farmaceutskih stručnjaka.

U razgovoru za "Večernji list" iz Zagreba Marcelo Brozović dodaje:

- Razvoj je bio dugotrajan, testirali smo mnogo uzoraka dok nismo bili zadovoljni učinkovitošću kreme čiji sastav prodiru duboko u telo zbog čega je veoma učinkovita i potentna. Nisam želeo tek tako dati nekome da napravi kremu i meni samo predstavi gotov proizvod, nego sam i sam učestvovao u testiranjima. I to prvenstveno na svojoj koži, tako da iz prve ruke mogu dati detaljne povratne informacije pa da ispravimo ono čime nismo zadovoljni.

Marcelo Brozović otkrio je da kremu uveliko koristi, ali i da je deli sa svojim saigračima u Interu i reprezentaciji Hrvatske. Tamošnji mediji kažu da je Brozović uložio veliki novac u ceo projekat. Nedavno je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Interom, vredan 8.000.000 evra po sezoni.

Marcelo brozović je uz Josipa Juranovića jedini fudbaler Hrvatske koji je odigrao sve četiri utakmice za reprezentaciju, u junskom ciklusu Lige nacija.

Inače Marcelo Brozović poznat je kao čovek koji voli da zapali cigaretu, ali i popije pivo ili koka-kolu i pojede pecivo. O tome je pre četiri godine pričao njegov saigrač Dejan Lovren:

- Pre finala SP 2018. pojeo je dve kile čajne kobasice, dva kroasana, popio kolu... I pretrči svejedno 15 kilometara bez problema. Kad ga pitam kako to može, pokaže prema nebu i samo kaže: "Čajna, čajna." Nije mi to jasno. Kad bih ja pojeo tako nešto, ne bih četiri dana došao sebi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track