VIŠE IM NIJE DO ŠALE: Fudbaleri Partizana bili raspoloženi pred put za Niš, pa i previše opušteni, što ih je skupo koštalo! (FOTO)
Foto: Partizan/ Sandić Photo

kiks NA ČAIRU

VIŠE IM NIJE DO ŠALE: Fudbaleri Partizana bili raspoloženi pred put za Niš, pa i previše opušteni, što ih je skupo koštalo! (FOTO)

Fudbal -

Kritike nezadovoljnih navijača na račun sportskog direktora Ivice Ilieva, trenera Ilije Stolice, a na udaru se našao čak i direktor skauting službe crno-belih Ivica Kralj

U crno-belom taboru su i u nedelju prisutni šok i neverica, posle očajne partije i jedva iščupanog boda protiv Radničkog u Nišu. Domaćin je na Čairu bio bolji rival, a pored tri gola, kapiten Nišlija Pejović je dva puta pogodio prečku, tako da je i sreća bila veliki saveznik crno-belih.

Partizan se dosta mučio, bio je praktično pred pravom katastrofom, trener ilija Stolica nije nalazio rešenje kako da preokrene tok utakmice, pa naposletku su gosti iz Beograda morali da se zadovolje i sa bodom. Stolica je dugo u srpskom fudbalu i naravno svestan je da svaki kiks može skupo da košta, pa čak i gubitka titule.

Za vicešampiona Srbije je prošle godinje sve krenulo po zlu, kada nisu uspeli da pobede kruševački Napredak u Beogradu i od tada su kola krenula nizbrdo, sezona završena bez trofeja, a saradnja sa šefom stručnog štaba Aleksandrom Stanojevićem okončana.

Pred put za Niš, fudbaleri Partizana su bili dobro raspoloženi na poslednjem treningu u SC Partizan-Teleoptik, u četvrtak u Zemunu, kome je prisustvovao i direktor skauting službe Ivica Kralj, što se može videti i u galeriji slika:

1 / 5 Foto: Partizan/ Sandić Photo

Međutim, crno-belima, a pogotovo treneru Stolici i sportskom direktoru Ivici Ilievuu, neće sigurno više biti do šale! Izgleda da su se pred teško gostovanje u Nišu previše opustili, valjda misleći da je za pobedu u Srpskoj ligi dovoljno da samo istrče na teren, ali protiv nekih rivala, kao što je Radnički iz Niša, za sva tri boda je potrebno i nešto više.

Navijači Partizana su već besni zbog neuspeha u Nišu, a pored članove uprave, kritikama su izloženi i sportski direktor Ivica Iliev, trener ilija Stolica, pa čak i direktor skauting službe crno-belih Ivica Kralj, koji je pratio kompletne letnje pripreme u Sloveniji. Od igrača najgore prolaze novajlije Aleksandar Filipović i povratnik Zlatan Šehović, kao i golman Nemanja Stevanović, popularni Ćelavi, iako je pored tri primljena gola imao i nekoliko dobrih intervencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track