FUDBALSKA BOMBA! Automobil otkrio novi klub Kristijana Ronalda? Slavni Portugalac se vraća prvoj ljubavi
Foto: EPA

lisabon na nogama

FUDBALSKA BOMBA! Automobil otkrio novi klub Kristijana Ronalda? Slavni Portugalac se vraća prvoj ljubavi

Fudbal -

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (37), uskoro bi mogao napustiti Mančester junajted i karijeru nastaviti u Sportingu iz Lisabona. Portugalski mediji javljaju da su počeli pregovori Sportinga i "crvenih đavola" o pozajmici 37-godišnjeg napadača i neće biti nikakvo iznenađenje ako se CR uskoro vrati u redove lisabonskog velikana.

Sumnju da se nešto dešava u Lisabonu privukla je nedeljna fotografija iz glavnog grada Portugala. Ronaldov automobil primećen je na parkingu stadiona "Žoze Arvalade" i to je izazvalo euforiju navijača lisabonskih "lavova".

U nedelju uveče je stigla i informacija kako lisabonski velikan želi dovesti Ronalda na pozajmicu.

Kristijano Ronaldo je prošao omladinske selekcije Sportinga. Za prvi tim je odigrao 31 meč i postigao je pet golova, a nakon toga je krenuo njegov veliki uspon. Ronaldo je rukovodstvu Mančester junajteda ranije poručio kako zbog privatnih razloga ne može da se priključi ekipi koja je odavno počela pripreme bez njega.

On je potom zatražio da mu omoguće odlazak iz kluba. Nema Ronaldo želju da propusti nastupe u Ligi šampiona i želi da ode u tim koji igra u ovom takmičenju.

Kristijano ronaldo je prošle godine bio najbolji igrač Mančester junajteda u očajnoj sezoni za klub. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track