KIDNAPOVALI DVOJICU IGRAČA I STRPALI IH U DVA CRNA DŽIPA: Neverovatne scene u srpskom sportu, maskirani muškarci, sve kao na filmu
Foto: Printskrin/Instagram

ludo, ludo

KIDNAPOVALI DVOJICU IGRAČA I STRPALI IH U DVA CRNA DŽIPA: Neverovatne scene u srpskom sportu, maskirani muškarci, sve kao na filmu

Fudbal -

KMF Novi Sad pod "čudnim okolnostima" angažovao dvojicu reprezentativaca

Marketing je čudo. Treba se izdvojiti iz klišea i biti originalan. E, baš to su uradili u KMF Novi Sad prilikom promocije dvojice novajlija.

KMF Novi Sad, Slobodan Rajčević
foto: Printskrin/Instagram

O čemu se zapravo radi? KMF Novi Sad angažovao je dvojicu reprezentativaca Srbije u futsalu Slobodana Rajčevića i Nikolu Matijevića, a onda napravio neverovatni video materijal koji je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama.

Činjenica je da je sve napravljeno u šaljivom tonu, mada je početak, onako filmski i intrigira svakog ko ga pogleda. Video traje minut ipo i pokazuje grad Zrenjanin gde Slobodan Rajčević čeka prevoz, a onda ispred njega dolaze dva crna džipa iz kojih iskaču četvorica maskirani ljudi, hvataju ga na brzinu i "kidnapuju".

Potom ista ekipa odlazi u Loznicu po Nikolu Matijevića, gde po istom scenariju "kidnapuju" i njega.

KMF Novi Sad, Slobodan Rajčević
foto: Printskrin/Instagram

- Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23. Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin - naveo je KMF Novi Sad u opisu snimka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track