PRVE REAKCIJE NA ŽREB IZ JERMENIJE! SRBIN KOJI JE HEROJ PJUNIKA: Ovo je san - Zvezda na Marakani, ali i NAJTEŽI mogući rival
Foto: Profimedia

čeka ih pakao

PRVE REAKCIJE NA ŽREB IZ JERMENIJE! SRBIN KOJI JE HEROJ PJUNIKA: Ovo je san - Zvezda na Marakani, ali i NAJTEŽI mogući rival

Fudbal -

Poker Srba želi da do dođe do Crvene zvezde

Zoran Gajić, Uroš Nenadović, Boris Varga i Nemanja Mladenović aduti su Pjunika na putu do meča protiv srpskog kluba.

Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za plasman za Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz dvomeča Pjunik (Jermenija) – Didelanž (Luksemburg).

Zoran Gajić, štoper jermenskog Pjunika, već desetu godinu u inostranstvu, odigrao je meč karijere protiv rumunskog Kluža (postigao dva gola). Za Sport klub pričao je o potencijalnom meču sa Zvezdom.

- Igranje na Marakani protiv Crvene zvezde je bio san, baš sam razmišljao o tome kad je UEFA skratila grupe, i kad su šanse da izvučemo prvaka Srbije bile velike. Opet, sa druge strane, sigurno je da su crveno-beli najteži mogući rival kojeg smo mogli da dobijemo, o tome govori i njihov koeficijent i rezultati prethodnih sezona u Evropi. Na nama je da se okrenemo duelu drugog kola, tek ako eliminišemo Didelanž moći ćemo da razmišljamo o Crvenoj zvezdi - kazao je Zoran Gajić.

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track