"UBIJ SRBINA" USRED SKOPLJA! Albanski i hrvatski navijači sramno skandirali! Da li će UEFA da reaguje na ovaj SKANDAL?! (VIDEO)
Foto: EPA/Georgi Licovski

SRAMOTA!

"UBIJ SRBINA" USRED SKOPLJA! Albanski i hrvatski navijači sramno skandirali! Da li će UEFA da reaguje na ovaj SKANDAL?! (VIDEO)

Fudbal -

Albanski i hrvatski navijači još jednom su iskazali mržnju prema srpskom narodu, ovog puta u Skoplju na utakmici Škupi - Dinamo.

00:06

SRAMNE SCENE U SEVERNOJ MAKEDONIJI Albanski navija;i skandirali UBIJ SRBINA

Fudbalski klub iz opštine Čair u Severnoj Makedoniji revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Zagrepčana su igrali na stadionu "Toše Proeski arena", a tamo su sa gostujućim navijačima zajedno skandirali protiv Srbije i Srba.

"Umri Srbija" i "ubij Srbina", albanski navijači koji podržavaju Škupi i Bed blu bojsi su zajednički skandirali i tako nastavili započeto na prvoj utakmici.

Tada su na Maksimiru u Zagrebu mogle da se vide zastave "UČK", kao i zastave Albanije.

Škupi je, inače, klub za koji navijaju Albanci, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za elitno fudbalsko takmičenje iznenadili su Dinamo.

U Hrvatskoj je utakmica završena rezultatom 2:2, a u revanšu su gosti stigli do pobede rezultatom 1:0 i tako se plasirali u treće kolo.

Podsetimo UEFA je nedavno kaznila reprezentaciju Srbije zatvaranjem stadiona na narednoj utakmici zbog skandiranja "Kosovo je Srbija", dok se reprezentaciji lažne države Kosovo praštaju mnogo ozbiljniji ispadi.

Nakon utakmica u Zagrebu i Skoplju, evropska kuća fudbala bi morala da reaguje ozbiljnim sankcijama za oba kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track