DA LI JE ONA NAJLEPŠA SRPKINJA? Ćerka našeg poznatog trenera izbacuje BRUTALNE fotke na Instagramu! Prati je čak i VLAHOVIĆ (FOTO)
Foto: Instagram

LEPOTICA

DA LI JE ONA NAJLEPŠA SRPKINJA? Ćerka našeg poznatog trenera izbacuje BRUTALNE fotke na Instagramu! Prati je čak i VLAHOVIĆ (FOTO)

Fudbal -

Ona je ćerka poznatog fudbalskog trenera iz Srbije Nebojše Vignjevića, koji trenutno vodi Al Dafru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali gde god da se pojavi izmamljuje uzdahe muškog pola. Nije ni čudo, s obzirom na to kako izgleda, jer od pogleda na nju muškarci ostaju bez daha.

Anja Vignjević trenutno ima više od 32.000 pratilaca na Instagramu, a zanimljivo je i da je prati vođa navale Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Nebojša Vignjević se posle igračke karijere koju je završio u Tatabanji početkom ovog veka, posvetio trenerskom poslu, a pre Emirata je vodio u dva navrata Rad, pirotski Radnički, Grbalj, Rudar iz Pljevalja, Hajduk iz Kule, Vojvodinu, Ujpešt, Liepaju i Honved.

Međutim, sada je Nebojša uvek u potpunoj senci ćerke Anje, koja blago rečeno izgleda brutalno.

Zanosna Anja pleni lepotom, ali i izazovnim slikama na društvenim mrežema, koje oduševljavaju na hiljade njenih pratilaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track