OVO SU STVARNO URADILI RONALDU U MANČESTERU! Navijači u šoku zbog Kristijana! Doživeo je nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO!
Foto: Profimedia

PONIŽENJE?

OVO SU STVARNO URADILI RONALDU U MANČESTERU! Navijači u šoku zbog Kristijana! Doživeo je nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO!

Fudbal -

Slavni Portugalac Kristijano Ronaldo, iako je najavio odlazak iz Mančester junajteda, u nedelju je počeo poslednji kontrolni meč "crvenih đavola" protiv španskog prvoligaša Rajo Valjekana na "Old trafordu" uoči početka Premijer lige.

Verovali ili ne, Kristijano Ronaldo je predvodio napad B tima Mančester junajteda, za koji su još igrali i novajlije, Danac Kristijan Eriksen i Arhentinac lisandro Martinez. Utakmica u Mančesteru je završena bez pobednika - 1:1. Domaćin je poveo u 48. minutu preko Dijala, koji je u drugom poluvremenu zamenio upravo Ronalda, dok je strelac za španski tim desetak minuta kasnije bio Alvaro Garsija.

Glavnu proveru Mančester junajted, predvođen novim trenerom Erikom ten Hagom, imao je u susotu u Oslu protiv madridskog Atletika, od koga je izgubio minimalnim rezultatom sa 1:0. Junajted je utakmicu završio sa igračem manje, jer je u poslednjim trenucima susreta isključen Brazilac Fred.

Prethodnih dana se uveliko spekulisalo da bi Kristijano Ronaldo mogao da nastavi karijeru upravo u Atletiku, zbog velike želje da igra u Ligi šampiona, u kojoj neće biti Mančester junajteda.

Međutim, navijači "jorgandžija" se oštro protive dolasku Ronalda, kome nisu zaboravili provakacije i nesportske poteze dok je bio glavna zvezda u timu gradskog rivala Reala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track