"RAZVODIM SE, NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM" Nepoznati muškarac joj ljubio grudi na Ibici, sad zanosna VANDA REŠILA DA OSTAVI IKARDIJA!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

PUKLA TIKVA

"RAZVODIM SE, NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM" Nepoznati muškarac joj ljubio grudi na Ibici, sad zanosna VANDA REŠILA DA OSTAVI IKARDIJA!

Fudbal -

Kriza u braku slavnog fudbalera Maura Ikardija i kontroverzne Vande Nare dostigla je vrhunac - par je rešio da se razvede.

Vanda je doputovala u Buenos Ajres kako bi stavila tačku na brak sa argentinskim fudbalerom.

"Karmen, došla sam u Argentinu kako bih dovršila stvari oko razvoda sa Maurom. Ostaću nekoliko dana i onda se vraćam nazad kako bih ti dala sve što ti je potrebno. Ne mogu ovo više da podnesem i tražila sam razvod od Maura" rekla je Vanda u jednoj audio poruci.

Vanda je u međuvremenu sa Instagrama skinula prezime Ikardi i sada je samo Vanda Nara.

Vanda Ikardi, Mauro Ikardi
foto: Printscreen

Gospođa Ikardi je nadavno bila na odmoru na Ibici i po njenom ponašanju jasno se moglo zaključiti da joj u braku ne cvetaju ruže.

00:05

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Nepoznati muškarac ljubi Vandine BUJNE GRUDI!

Gola se "brčkala" na plaži, otvoreno je flertovala u noćnim klubovima, a jednom nepoznatom muškarcu je tokom provoda dozvolila da joj ljubi grudi.

Vanda Ikardi
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, njihov brak je bio u ozbiljnoj krizi i 2021. godine kada je Vanda saznala da ju je Mauro varao. Vanda je tada javno na Instagramu isprozivala supruga:

"Još jedna porodica koju si uništio zbog k*rve", napisala je tada.

Podsetimo, Vanda i Mauro su se upoznali dok je argentinka bila u braku sa njegovim prijateljem Maksijem Lopezom.

Ljubavna afera čiji akteri su bili Mauro Ikardi, Vanda Nara i Maksi Lopez, 2013. godine uzdrmala je svetsku javnost. To je definitivno jedan od najintrigantnijih trouglova u svetu sporta. Mauro i Maksi su bili najbolji prijatelji, dok se nije umešala vatrena Vanda. Odlučila je da više ne bude gospođa Lopez, već Ikardi...

Ikardi i Vanda su osam godina zajedno i imaju dvoje dece.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track