S*KSI MAĐARICA RASPLAMSAVA MUŠKU MAŠTU Ništa u životu nije tako savršeno kao žena zaboravljene fudbalske zvezde! NESTVARNA JE!
Foto: Instagram

bomba

S*KSI MAĐARICA RASPLAMSAVA MUŠKU MAŠTU Ništa u životu nije tako savršeno kao žena zaboravljene fudbalske zvezde! NESTVARNA JE!

Fudbal -

Mađaricu Viktoriju Vargu mnogi smatraju najlepšom ženom fudbalera na svetu, a samo jedan pogled na njene fotke na društvenim mrežama biće dovoljan da saznate i zašto.

Pelepa Viktorija udata je za zaboravljenog italijanskog fudbalskog asa Gracijana Pelea.

Pele je bivši reprezentativac Italije, koji je 2016. godine napustio Sautempton i preselio se u Kinu, gde je branio boje Šandong Lunenga. Iskusni napadač je pre godinu dana raskinuo ugovor sa Parmom i od tada je bez kluba, ali ne očajava jer pored sebe ima zanosnu Mađaricu.

Viktorija se bavi modelingom i ima izuzetno uspešnu karijeru. Jako je popularna na društvenim mrežama, na Instagramu je prati više od 600 hiljada ljudi. Pored toga, ova lepotica bavi se i glumom. Imala je ulogu u filmu Saulov sin, koji je 2016. godine dobio Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja.

Za nju kažu da je anđeoski lepa i da ima zadivljujuće obline.

Uverite se i sami...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track