RAZMAŽENA ZVEZDA PODIVLJALA ZBOG PREKRŠENOG OBEĆANJA! Na pomolu je neviđeni haos: Ekipa ne podnosi Mbapea, opila ga velika MOĆ!
Foto: Profimedia

drama

RAZMAŽENA ZVEZDA PODIVLJALA ZBOG PREKRŠENOG OBEĆANJA! Na pomolu je neviđeni haos: Ekipa ne podnosi Mbapea, opila ga velika MOĆ!

Fudbal -

Očajna atmosfera vlada u svlačionici Pari Sen Žermena.

Kilijan Mbape je od potpisivanja novog ugovora sa Parižanima drastično promenio ponašanje! Mladi as je previše poleteo i to se nimalo ne dopada njegovim saigračima.

Mbape je pre tri meseca produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom na još tri godine, a za potpis je dobio neviđeno bogatstvo i ogromnu moć. Za potpisivanje novog ugovora dobio je bonus od 100 miliona evra, a zarađivaće nerealnih milion evra nedeljno. Međutim, to nije sve... Uz novac dobio je i brojne privilegije.

Navodno, obećano mu je da će biti prva zvezda tima. Tražio je da izvodi jedanaesterce i da se igra maksimalno prilagodi njemu. Poručio je da ne želi da igra odbranu i zahtevao je da se Nejmar proda. Te priče uticale su na saigrače, koji su mu zbog bahatosti okrenuli leđa.

Nakon pobede PSŽ-a protiv Monpeljea 5:2 došlo je do ozbiljne svađe između Mbapea i Nejmara. Umalo su se potukli oko izvođenja jedanaesterca. Nejmar mu je uskratio priliku da izvede udarac sa bele tačke i to je razbesnelo Francuza.

Odmah nakon meča sportski direktor Luis Kampos održao je sastanak sa Nejmarom i Mbapeom. Francuz je bio besan kao ris po završetku razgovora jer je očekivao da će čelnici kluba stati na njegovu stranu, ali to se nije dogodilo.

PSŽ očito nije ispunio obećanja koja je dao i Mbapeu je pukao film.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track