GOL POSVEĆUJEM TIMU! Vezni igrač Partizana ANDRADE ubeđen da dolaze bolji dani za crno-bele
Foto: FK Partizan

SPORT-SRBIJA-FUDBAL-SRBIJA

GOL POSVEĆUJEM TIMU! Vezni igrač Partizana ANDRADE ubeđen da dolaze bolji dani za crno-bele

Fudbal -

Fudbaler Partizana sa Zelenortskih Ostrva Patrik Andrade, izjavio je da je srećan zbog postignutog gola i da se nada "da će ih biti više u budućnosti".

- Srećan sam zbog prvog gola i nadam se da će ih biti više u budućnosti. Kada postignete gol i tim pobedi, onda ste i poletniji. Mnogo mi znači što mi je porodica u Beogradu sa mnom, ali ipak ovaj prvi gol posvećujem mom timu i saigračima, jer su oni to zaslužili - izjavio je Andrade.

Partizan je u četvrtak uveče na svom terenu pobedio malteški Hamrun sa 4:1, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija, a strelac četvrtog gola na meču bio je Andrade u 77. minutu.

- Iskreno, adaptirao sam se odmah. Nedostajala mi je porodica, ali su i oni sada tu. Sa Rikardom provodim dosta vremena, pokazao mi je mnoga mesta u Beogradu i zaista mogu reći da mi se grad dopada - dodao je Andrade.

On je rekao da i pored "lošeg starta" sezone, "Partizan ima dobar tim i igrače" i da je siguran "da vrednim radom tim može da se vrati na pravi put".

- Što se mene lično tiče, ja se iz dana u dan osećam sve bolje i bolje. Kada pobedjujete, ceo tim ima više samopuzdanja, pa tako i ja. Što se tiče formacije i moje pozicije, ja ću igrati uvek tamo gde me trener najbolje vidi - istakao je Andrade.

Vezista Partizana je naglasio i da pored dobrog rezultata iz prvog meča, ne sme da bude opuštanja u revanšu na Malti.

- Rezultat je dobar, ali opuštanja nema. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za put i damo sve od sebe da pobedimo i obezbedimo prolaz u grupnu fazu Lige konferencija - zaključio je Andrade, na čijem je angažovanju najviše insistirao bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track