KOSTIĆ O DOLASKU U JUVENTUS: Otkrio šta mu je Vlahović pričao o najtrofejnijem italijanskom klubu!
Foto: EPA/Tino Romano

dobar potez

KOSTIĆ O DOLASKU U JUVENTUS: Otkrio šta mu je Vlahović pričao o najtrofejnijem italijanskom klubu!

Fudbal -

Posle blistavih partija u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, srpski reprezentativac Filip Kostić (29) je debitovao za Juventus u premijernom meču u Seriji A na stadionu "Alijanc", gde je "stara dama" ubedljivo pobedila sasuolo sa 3:0, a meč je obeležio dvostruki strelac Dušan Vlahović. Kostić je u igru je ušao u 61. minutu umesto Kvadrada i odmah pokazao da može da predstavlja značajno pojačanje za ekipu trenera Masimilijana Alegrija.

Srpski reprezentativac govorio je o svom prelasku u Torino iz Frankfurta i adaptiranju na novu sredinu.

''Zaista sam srećan što sam ovde i što sam ušao u igru u pobedi svog tima. To mi je za sada najbolji trenutak. Kada govorimo o samoj igri, ja nisam taj koji donosi odluke. Igraću u formaciji koju trener izabere i trudiću se da se prilagodim'', kazao je Kostić.

Dušan Vlahović
foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Tokom razgovora, Kostić se osvrnuo i na odnos koji ima sa Dušanom Vlahovićem.

''Dok smo igrali u reprezentaciji Dušan me je pitao šta mislim o Juventusu i rekao da bi bio srećan kada bih mu se pridružim u timu. Rekao mi je mnogo dobrih stvari o klubu, a sada sam se u to i uverio'. Vlahović svaku situaciju može da pretvori u gol. Ipak, mislim da se najbolje snalazi u šesnaestercu kada mu se lopta uputi van kaznenog prostora'', zaključio je Kostić.

Srpski reprezentativac je poslednjih godina bio jedan od najboljih asistenata u Bundesligi i ključni igrač u napadu Ajntrahta, s kojim je prošle sezone trijumfovao u Ligi Evrope. Očekuje se da Kostić bude veliko pojačanje Juventusa!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track