MANČESTER JUNAJTED DRMA FUDBALSKO TRŽIŠTE: 60 miliona funti za Kazemira, a za 100 miliona evra dovode i Brazilca iz Ajaksa! VIDEO
Foto: Profimedia

panična kupovina

MANČESTER JUNAJTED DRMA FUDBALSKO TRŽIŠTE: 60 miliona funti za Kazemira, a za 100 miliona evra dovode i Brazilca iz Ajaksa! VIDEO

Fudbal -

Mančester junajted se nalazi u velikoj ofanzivi u finišu prelaznog roka i englaski velikan je trenutno najaktivniji na fudbalskom tržištu. Posle uspešno završenog posla oko kupovine Brazilca Kazemira iz madridskog Reala za 60 miliona funti, "crveni đavoli" su pred završetkom još većeg transfera.

Brazilac Antoni (22) iz Ajaksa velika je želja trenera Erika ten Haga, kako bi se pojačala ofanzivna linija. Zatražio je od uprave da ga svim silama dovedu na Old traford. Čelnici Mančester junajteda su pojačali ponudu na 100 miliona evra i "kopljanici" pred takvim iznosom polako popuštaju, pa je Antoni u petak propustio trening ekipe iz Amsterdama.

Mladi krilni napadač je od februara 2020. godine član Ajakaa. Stigao je iz Sao Paula za 15 miliona evra i postigao je 25 golova u 81 meču u dresu Ajaksa.

Svojim igrama privukao je veliku pažnju mnogih. Junajted je po svemu sudeći odneo pobedu i očekuje se dolazak ovog fudbalera na Old Traford.

Pominje se da bi u Mančester junajted trebalo da stigne i desni bek Seržinjo Dest. Pregovori s ovim fudbalerom su u završnoj fazi, pa bi i on uskoro mogao da se priključi timu koji je katastrofalno startovao u Premijer ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track