RONALDO JOŠ UVEK IMA BUDUĆNOST U MANČESTER JUNAJTEDU Ten Hag uveren: Mislim da može da se prilagodi mom sistemu igre...
Foto: EPA/PETER POWELL

PREMIJER LIGA

RONALDO JOŠ UVEK IMA BUDUĆNOST U MANČESTER JUNAJTEDU Ten Hag uveren: Mislim da može da se prilagodi mom sistemu igre...

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Erik Ten Hag izjavio je posle sinoćnje pobede nad Liverpulom da Kristijano Ronaldo "još uvek ima budućnost" u timu, uprkos što je meč počeo na klupi za rezerve.

"Mislim da može da se prilagodi mom sistemu igre. Igrao je pod dosta menadžera u karijeri i uvek je uspevao da se prilagodi. Zašto ne bi i sada. Verujem da Ronaldo još uvek ima budućnost u Mančesteru", izjavio je Ten Hag, a preneo ESPN.

Ten Hag je dodao i da godine Ronalda " ne predstavljaju problem, ako je igrač dovljno dobar".

Erik Ten Hag
Erik Ten Hagfoto: EPA

Trener Mančestera je nakon poraza od Brenforda (0:4) napravio četiri promene za duel sa Liverpulom. Na klupi su ostali kapiten Hari Megvajer, Luk Šo, Kristijano Ronaldo i Fred.

"Imamo tim i način igre. Potreban nam je tim jer imamo mnogo utakmica pred nama. Moramo da se držimo zajedno kao ekipa. Uveren sam da će tako i biti", rekao je on.

Za meč protiv Sautemptona, Ten Hag će na raspolaganju imati i Brazilca Kazemira, koji je stigao u Junajted iz Real Madrida, i predstavljen je sinoć na Old Trafordu, uoči početka meča sa Liverpulom.

"Osvojio je mnogo trofeja u karijeri. On zna kako se dobijaju utakmice i kako se osvajaju trofeji. Verujem da će to preneti i na ostatak tima", dodao je Ten Hag.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track