NOVA DRAMA ILI SIGURAN PROLAZ? Zvezda sprema "pakao" za Makabi - može li se pitanje pobednika rešiti u 90 minuta?
Foto: Promo

NOVA DRAMA ILI SIGURAN PROLAZ? Zvezda sprema "pakao" za Makabi - može li se pitanje pobednika rešiti u 90 minuta?

Fudbal -

Crvena zvezda dočekuje Makabi u revanš meču plej-ofa Lige šampiona, a sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za ovaj duel!

Crvena zvezda traži put ka Ligi šampiona, a poslednja prepreka na tom putu je Makabi Haifa.

U prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, Zvezda je poražena 2:3 na gostujućem terenu i jasno je svima da je pred izabranicima Dejana Stankovića težak zadatak. Ipak, nije nemoguće nadoknaditi jedan pogodak, a veliku pomoć crveno-beli imaće i od svojih navijača, s obzirom na to da je "Marakana" rasprodata.

- Saživeli smo se sa atmosferom i kroz neke anegdote i šale sa našim igračima rekli smo neka Marakana izjednači, a mi ćemo se potruditi da pobedimo - poručio je Stanković pred revanš meč.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je ovo treći put da Crvena zvezda igra plej-of za ulazak u Ligu šampiona u svojoj istoriji, s obzirom na promenu formata takmičenja.

Do sada su crveno-beli imali uspeha, a da li će i treći put ponoviti isto “čudo”?

Prethodna dva puta "pali" su Salcburg i Jang Bojs, Zvezda je posle velikih drama uspela da ostvari plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja, a crveno-beli se nadaju da će i treći put biti srećne ruke.

U to ime, sportska kladionica Meridian spremila je fantastičan specijal za ovaj meč, kao i najveće kvote, koje ne možete nigde drugde pronaći!

Za početak, evo nekoliko predloga:

Produžeci: DA - kvota 3.85, NE - kvota 1.30

Penal serija: DA - kvota 6.60, NE - kvota 1.10.

Liga šampiona
foto: Promo

Ako biste ipak neku sigurniju varijantu, uvek možete da tipujete na pobednika meča, a kvota na trijumf crveno-belog tima je 1.80, dok je kvota na pobedu Makabija 4.40. Popularni "iks" donosi kvotu 3.90.

Kompletnu ponudu pogledajte na sajtu meridianbet.rs, a pre toga - ukoliko se još uvek niste registrovali u Meridianu, pravo je vreme da to učinite, jer vas odmah nakon registracije čeka i fantastičan bonus dobrodošlice!

Dakle, sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski na vaš račun stiže 1.000 RSD bonusa i to bez uslova!

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa i uživajte u fantastičnom fudbalu!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track