ZVEZDA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA! Milojević odmah pomenuo Stankovića: Uradio je tri velike stvari za mene!
Foto: @starsport

promocija

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA! Milojević odmah pomenuo Stankovića: Uradio je tri velike stvari za mene!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" održala promociju novog šefa stručnog štaba Miloša Milojevića.

Milojević je nasledio Dejana Stankovića kome je bio pomoćnik pre dve godine upravo na klupi crveno-belih.

Odmah na startu obraćanja Milojević se zahvalio bivšem treneru Zvezde na svemu što je učinio za njega.

"Dejan Stanković je uradio tri velike stvari za mene. Doveo me je ovde i predstavio javnosti na Balkanu, shvatio je moju želju da budem samostalni trener i pomogao je upravi da mi ukaže poverenje. Za mene je poziv Zvezde bio čast. Trenutak ne mogu da biram, znam da je teško, ali znam kako treba da preuzmemo odgovornost. Mi smo hteli da budemo u Ligi šampiona, pa ne smemo da odstupimo jer grupa u Ligi Evrope liči na to. ništa u životu nisam postigao lako, pa ne očekujem da će sada biti lako. Da ne verujem u ekipu ne bih sada sedeo ovde", rekao je Milojević.

Milojević je istakao da mu je ukazana velika čast.

"Čast mi je da budem trener Zvezde, nisam mogao da biram vreme, ali imamo +7, imamo utakmicu večeras i probaćemo da dominiramo u našem prvenstvu. Grupa u Ligi Evrope jeste kao Liga šampiona, kao što je rekao generalni direktor, ali nije Liga šampiona i Crvena zvezda ne sme da gubi korak. Da ne verujem u sebe, ne bih došao na klupu Crvene zvezde".

Milojević je otkrio da nije kompletirao stručni štab.

"Milijaš ostaje u stručnom štabu. Tražimo prvog pomoćnika, trenera za fizičku spremu i trenera golmana. Potrebni su nam ljudi koji shvataju obaveze rada u Crvenoj zvezdi", otkrio je novi trener Zvezde.

Podsetimo, Zvezda večeras od 20.30 dočekuje Javor u domaćem šampionatu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track