PLJUŠTE POHVALE SA SVIH STRANA: On je VOĐA Fulama! Sjajne reakcije navijača na igru srpskog golgetera
Foto: Profimedia

DOMINACIJA

PLJUŠTE POHVALE SA SVIH STRANA: On je VOĐA Fulama! Sjajne reakcije navijača na igru srpskog golgetera

Fudbal -

Fenomenalne partije Aleksandra Mitrovića u dresu Fulama u dosadašnjem toku Premijer lige nisu ostale nezapažene od strane javnosti u Engleskoj.

Najveće pohvale na račun srpskog reprezentativca izneo je menadžer Fulama Marko Silva, koji je biranim rečima nakon pobede nad Brajtonom (2:1) govorio o svom prvotimcu, kao neverovatnom igraču, koji u šestaestercu poseduje nešto neviđeno. Pored toga, Silva je naglasio da Mitrovićeva igra po celom terenu zaslužuje sve pohvale.

Aleksandar Mitrović
foto: AP

Mediji u engleskoj nazivaju Mitrovića vođom tima, te ukazuju i na fizičku snagu koju on poseduje. Posebno hvale njegovu igru po celom terenu, ističući tako ne samo sposobnost da daje golove, već i uticaj koji ima na celokupnu igru tima.

Britanski Dejli mejl navodi da on hoće da odrađuje i "prljav posao" na terenu, a da ostali igrači prate njegovo vodstvo.

VIŠE GOLOVA I OD MANČESTERA

Aleksandar Mitrović je u dosadašnjem toku prvenstva na pet utakmica postigao isto toliko golova. Poređenja radi, do sada je sedam timova u Premijer ligi postiglo manji broj golova, što je više od trećine lige. Među ovim timovima je i Mančester Junajted, koji je postigao četiri gola u isto toliko utakmica.

Reakcije navijača Fulama na sjajnu formu Mitrogola su više nego pozitivne. Ovo su neki od najzanimljivijih tvitova navijača:

"Nema reči da opišem koliko volim ovog čoveka", komentar je jednog od navijača.

"Potvrđeno je, on može postići gol u Premijer ligi kada poželi", aludirajući na Mitrovih pet golova na pet utakmica.

"Kada bi samo to mogao da čini i u Premijer ligi", ironičan je jedan navijač na ranije komentare da je Mitrović igrač samo za Čempionšip.

Naredna utakmica Fulama u Premijer ligi je gostovanje Totenhemu u malom gradskom derbiju, koji je na programu 03. septembra od 16h.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track