PRVI UTISCI TRENERA CRVENE ZVEZDE POSLE DERBIJA Milojević o velikom padu crveno-belih: Ima i drugih faktora, ali taj penal...
Foto: www.crvenazvezdafk.com

168. VEČITI DERBI

PRVI UTISCI TRENERA CRVENE ZVEZDE POSLE DERBIJA Milojević o velikom padu crveno-belih: Ima i drugih faktora, ali taj penal...

Fudbal -

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, izneo je utiske o 168. večitom derbiju.

Crveno-beli su odigrali utakmicu bez pobednika pošto je susret u 9. kolu Mozzart bet Super lige Srbije završen rezultatom 1:1.

Zvezda je stigla do prednosti prelepim pogotkom Osmana Bukarija u prvom delu igre, dok je na početku drugog poluvremena Bibras Natho bio precizan sa bele tačke, nakon što je sudija Milan Mitić dosudio jedanaesterac tek posle provere VAR snimka.

- Mislim da smo dobro ušli i dobro kontrolisali utakmicu, ali smo posle nesvesno stali i nesvesno pustili Partizan bez razloga. Ima i drugih faktora, ali taj penal nas je presekao. Pokušavali smo da se vratimo i nametnemo tempo. Falilo nam je kvaliteta u zadnjem pasu i sinhronizacije i uigranosti. To je sve presudilo da se završi 1:1.

Crvena Zvezda, Partizan, Derbi, 168. večiti derbi
foto: Nenad Kostić

Izmene i promene u drugom poluvremenu?

- Jednostavno, utakmica je otišla u pravcu da se igra agresivnije i u tranziciji. To je nešto što nam je trebalo. Zato su ušli Gobeljić i Kangva. Fali nam samo malo više agresivnosti da bismo dobili na ovom stadionu - rekao je Milojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track