SLABA IGRA GUMARA DOVELA DO PORAZA: Trajal iz Kruševca izgubio u Vršcu
Foto: FK Trajal

PRVA LIGA SRBIJE

SLABA IGRA GUMARA DOVELA DO PORAZA: Trajal iz Kruševca izgubio u Vršcu

Fudbal -

U šestom kolu Prve lige Srbije, Trajal je izgubio u Vršcu sa 2:1, posle nedopustivo slabe igre.

Danas je kompletirano šesto kolo Mocart Bet Prve lige Srbije. Trajal iz Kruševca je izgubio od OFK Vršca sa 2:1 na gostujućem terenu u Banatu. Domaćin je poveo sa 1:0 u 33. minutu, posle akcije Stanisavljevića, Ilić je ubacio loptu u šesnaesterac gostiju, a Pavlov je udarcem glavom savladao golmana kruševačkih gumara.

Domaćin je nastavio sa ofanzivom, što je donelo i očekivani efekat. Lazevski je, u 74. minutu, odlično izveo slobodan udarac, a Diuf, internacionalac iz Senegala, je sjajnim udarcem savladao golmana Jordanova.

„Gumari“su shvatili da nešto mogu da poprave ako krenu odlučnije u napad ka golu domaćina, koji je prijatno iznenađenje ovoga leta. Milisavljević je, u 78. minutu, odlično šutirao na gol domačina, a Golubović je bio efikasan i smanjio voćstvo Vrščana, što je bio i konačni rezultat utakmice – 2: 1 za OFK Vršac.

Prema rečima Miljojka Gošiča, stratega gumara, njegov tim je odigrao slabo i nedopustvo za ovaj rang takmičenja, a trener vršačkog tima je izrazio zadovoljstvo izdanjem svojih pulena i podrškom verne publike.

Trajal je sada zauzima deseto mesto na tabeli sa šest osvojenih bodova u šest utakmica, a u narednom kolu će dočekati Jedinstvo, na stadionu “Mladost” u Kruševcu.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track