00:48

Batistuta u Beogradu

fudbalska ikona

MAČO TIP MUŠKARCA - ŽENE DOVODIO DO LUDILA: Fudbal je od njega napravio MEGA ZVEZDU, a on ga ne voli! Danas uzgaja konje i goveda!

Fudbal -

Gabrijel Batistuta, slavni argentinski fudbaler, bio je gost naše prestonice. Popularni "Batigol", došao je u Beograd radi potpisivanja ugovora sa jednom kompanijom, povodom snimanja reklamnog spota za tu kompaniju.

Batistutu je Kurir uhvatio u društvu pevača Ace Lukasa, fudbalske legende Duleta Savića i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša u jednom beogradskom restoranu.

Osim što je poznat po svojim fudbalskim bravurama, ujedno je bio i veliki miljenik žena. Batistuta je važio za jednog od najzgodnijih sportista svoga vremena.

On nikada nije pokazivao interesovanje za modnu karijeru, ali njegov rock-star izgled fascinirao je i uzbuđivao mnoge obožavateljke širom sveta, te su mu posvećivane brojne stranice na Internetu.

Batistuta, Gabrijel Batistuta, Gabrijel Omar Batistuta
foto: Printskrin / You Tube

Batistuta je bio mačo tip muškarca, koji voleo da nosi naočare za sunce marke Sting i da se dobro oblači. Žene su ga prosto obožavale, jer je važio za najatraktivnijih fudbalera svoje generacije. Njegova zgodna pojava, duga kosa, prepoznatljiva brada i izražen osećaj za modu i stil, dovodili su žene do ludila.

Međutim njegovo srce osvojila je jedna žena, po imenu Irina Fernandez, sa kojom se oženio i ima četiri sina.

Argentinac se nakon fudbalske karijere neko vreme povukao, te je u Argentini kupio veliku hacijendu, od koje je zajedno sa svojim ocem napravio farmu na kojoj uzgaja konje i goveda. U slobodno vreme voli da igra polo i golf, a što se fudbala tiče sva je prilika da mu je dosadio.

I dok je igrao fudbal profesionalno, ostao je upamćen po jednoj izjavi, koja je glasila:

- Ne volim fudbal, jer mi je to posao - rekao je Batistuta.

Podsetimo Gabrijel Batistuta je u karijeri igrao u velikim klubovima poput Boke Juniors, Fiorentine i Rome. Malo ko zna da je legendarni napadač upisao studije medicine, koje je prekinuo zbog fudbalske karijere. Nakon završetka fudbalske karijere trpeo je velike bolove u nogama, zbog uništene hrskavice, te neko vreme nije mogao da se kreće, sve dok nije bio uspešno operisan.

Kurir.rs/Stefan Božović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track