MILAN NIKOLIĆ NOVI STRATEG: Trajal smenio trenera Ivana Radivojevića
Foto: FK Trajal

FK TRAJAL

MILAN NIKOLIĆ NOVI STRATEG: Trajal smenio trenera Ivana Radivojevića

Fudbal -

Uprava FK Trajal je nezadovoljna remijem na domaćem terenu sa ekipom Jedinstva sa Uba (2:2), pa je povukla radikalan potez. Sa mesta prvog trenera smenjen je Ivan Radivojević, a za novog šefa stručnog štaba “gumara” postavljen je Milan Nikolić.

Milan Nikolić je do sada vodio omladinski tim superligaša Napretka, a inače je dete Trajala, u kojem je načinio prve korake u fudbalskoj karijeri, koju je završio pre četiri godine. Zahvalio se Upravi Čarapana, koja mu je omogućila povratak u matični klub, u kojem je obavljao ifunkciju direktora Omkladinske škole.

Prema rečima Milana Nikolića, Trajal je vrhunski organizovan klub, koji je čedo istoimene korporacije, jedne od najuspešnijih u Srbiji i sa vrlo dugom tradicijom. Novi šef struke obećava svoju maksimalnu posvećenost svom voljenom klubu, u kojem će izgarati na treninzima i utakmicama, a želi da “gumari” obezbede opstanak u Prvoj ligi Srbije i ulazak u plej of.

Ovo je bio minut do 12 da se upali u alarm, jer Trajal je, iz do sada sedam odigranih utakmica osvojio samo sedam bodova, zauzima deseto mesto na tabeli, što je slab učinak. U osmom kolu Kruševljani putuju u Beograd na megdan lideru Prve lige Srbije RFK Grafičaru, koji igra u izvanrednoj formi. Ž. M.

(Ž.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track