SUMNJIVA UTAKMICA IZ SRPSKE LIGE STIGLA DO UEFA: Neverovatno, igrači u Čačku PROPUŠTALI loptu (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

NAMEŠTANJE

SUMNJIVA UTAKMICA IZ SRPSKE LIGE STIGLA DO UEFA: Neverovatno, igrači u Čačku PROPUŠTALI loptu (VIDEO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbalski sudija Ninoslav Spasić, poslao je u Nion prijavu sa materijalom sa utakmice Srpske lige zapad, čiji su akteri bili ekipe Borca 1926 iz Čačka i Poleta.

Utakmica je inače odigrana 27. avgusta, a Borac je slavio rezultatom 3:1.

Bruka i neviđena sramota za srpski fudbal. Kriminal. Prijavio sam utakmicu kao sumnjivu i iz UEFA dobio odgovor da će je razmatrati nadležna komisija za nameštanje utakmica. Dostavio sam i video zapise sa čačanskog stadiona. Cela priča je očigledna, toliko ogoljena da se na snimcima sve vidi. Neka znaju ljudi dokle je došao srpski fudbal i šta se radi…“, poručio je Ninoslav Spasić.

Na sumnjiva dešavanja sa ovog meča prvi je na Tviteru ukazao predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, Mirko Poledica.

Pogledajte ovu sramotu i kako se igrači Poleta, nakon što su prvi postigli gol, „sklanjaju“ igračima Borca 1926, koji su im dali tri gola. Dokle više FSS Srbije, vaši funkcioneri su ovde učestvovali“, napisao je tada Poledica.

On je snimak poslao Fudbalskom savezu Srbije.

Lično potpisan imenom i prezimenom, zatražio sam od FS Srbije da sprovede istragu utakmice Borac 1926 – Polet (3:1), za koju postoji sumnja da je bila nameštena“, objavio je Mirko Poledica na društvenim mrežama.

Jedan od funkcionera u okviru FSS bio je direktan učesnik navedene utakmice“, naveo je Poledica u još jednoj od objava.

Najsumnjiviji događaj na ovoj utakmici desio se kod izjednačujućeg gola domaćeg tima, kada su dva odbrambena igrača Poleta jedan za drugim podigli nogu i tako propustili loptu, koja je stigla do igrača Borca, a on je lagano zatresao mrežu gostiju.

Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track