IZDAJA NA POMOLU: Velika nada REALA prelazi u BARSELONU?
Foto: Reuters

PRIMERA

IZDAJA NA POMOLU: Velika nada REALA prelazi u BARSELONU?

Fudbal -

Kako prenose katalonski mediji, Barselona je zainteresovana da dovede fudbalera Real Madrida - Marka Asensija.

U poslednje vreme ovaj 26-godišnjak se uglavnom nalazi na klupi za rezerve, što je dovelo do njegovog nezadovoljstva u klubu.

Nakon prethodne dve sezone u kojima je bio uglavnom standardan, u ovoj veoma retko dobija šansu, na šta ukazuje podatak da je odigrao manje od sat vremena fudbala.

Njemu aktuelni ugovor sa Realom ističe na kraju sezone i po svemu sudeći neće doći do produžetka saradnje, što Barselona pokušava da iskoristi i dovede Asensija narednog leta bez obeštećenja.

desktop, Marko Asensio
foto: Profimedia

"Barselona planira da se tu upetlja. Prednost katalonskog kluba je što ima dobar odnos sa Žoržom Mendežom, agentom Realovog igrača", piše katalonski "Mundo deportivo".

Asensio je u Real stigao 2015. godine iz Majorke. Za Madriđane je odigrao 239 utakmica, postigao 50 golova, uz 24 asistencije i osvojio tri Lige šampiona i isto toliko titula prvaka Španije.

Ukoliko se obistine navodi katalonskih medija, ovo bi mogao biti jedan od najšokantnijih prelazaka igrača iz jednog kluba u drugi u skorijoj istoriji španskog fudbala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track