PARTIZANOVO VELIKO LETNJE POJAČANJE JE SPREMNO: Snažni napadač očekuje debi, pooštriće konkurenciju RIKARDU
Foto: www.partizan.rs

oporavio se

PARTIZANOVO VELIKO LETNJE POJAČANJE JE SPREMNO: Snažni napadač očekuje debi, pooštriće konkurenciju RIKARDU

Fudbal -

Partizan će posle reprezentativne pauze biti jači. Veliko letošnje pojačanje kluba Andrija Pavlović se oporavio i spreman je da se stavi na raspolaganje treneru Gordanu Petriću.

Andrija Pavlović
foto: www.partizan.rs

Snažni napadač Andrija Pavlović (28) stigao je u Humsku tokom letnjeg prelaznog roka, nakon što je raskinuo saradnju sa danskim Brondbijem. Potpisao je ugovor do juna 2024. godine. U početku nije bio fizički dovoljno spreman da konkuriše za startnih 11, a onda se neplanirano povredio.

Andrija Pavlović izvrnuo je zglob na treningu fudbalera Partizana, dan pred utakmicu na Kipru protiv AEK u Larnaki. Morao je zbog toga da radi po posebnom režimu treninga, ali nedavno se priključio ostatku ekipe.

Andrija Pavlović
foto: www.partizan.rs

Fotografije klupskog fotografa sa poslednjih treninga u SC Teleoptik u Zemunu potvrđuju da je Andrija pavlović spreman i da je povreda prošlost. Samim tim, levonogi snažni centarfor pojačaće konkurenciju u napadu i biti ozbiljna alternativa dosad neprikosnovenom Rikardu Gomezu.

Andrija Pavlović debi bi mogao da ima za vikend 1. i 2. oktobra u 13. kolu Superlige, kada crno-beli u Humskoj u derbiju kola dočekuju Vojvodinu.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track