SLAVNI FUDBALER U CENTRU PAŽNJE: Odjavio reprezentaciju pa se družio sa Kim Kardašijan! O njegovom stajlingu svi pričaju
Foto: Instagram

Briga ga za svoju zemlju

SLAVNI FUDBALER U CENTRU PAŽNJE: Odjavio reprezentaciju pa se družio sa Kim Kardašijan! O njegovom stajlingu svi pričaju

Fudbal -

Napadač Čelsija Pjer-Emerik Obamejang iskoristio je reprezentativnu pauzu kako bi sa suprugom Ališom otputovao na modnu reviju u Milano.

Iskusni napadač je nedavno objavio da više neće nastupati za reprezentaciju Gabona, te da će se posvetiti samo klupskim obavezama.

Obamejang i njegova supruga Ališa su ovog vikenda učestvovali u jednoj modnoj reviji svetski poznatog brenda. Oni su napravili pravi šou u Milanu na kojoj je bilo veliki broz poznatih ličnosti iz celog sveta, a među njima bila je i Kim Kardašijan koja je bila i jedna od organizatora ovog spektakla u Milanu.

Obamejang i njegova supruga Ališa su se našli u centru pažnje jer su imali istu odevnu kombinaciju koja je bila u znaku tog brenda.

Napadač Čelsija je objavio nekoliko fotografija i pokazao je kako je proveo svoj vikend, prvi slobodni otkako se oprostio od reprezentacije Gabona.

Inače, Obamejang je ovog leta sve iznenadio odlaskom iz Barcselone nakon svega šest meseci, te je za 25 miliona evra prešao u Čelsi. U londonskom klubu mu nije krenulo baš najbolje jer je već nakon njegovog debija Tomas Tuhel dobio otkaz, a upravo je nemački stručnjak bio glavni razlog zašto je prihvatio ponudu Plavaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track