"RONALDO IMA PROBLEM U ŽIVOTU" Slavni Portugalac zatražio POMOĆ PSIHOLOGA, prolazi kroz pakao: Pričali smo dva sata!
Foto: Profimedia

nije mu lako

"RONALDO IMA PROBLEM U ŽIVOTU" Slavni Portugalac zatražio POMOĆ PSIHOLOGA, prolazi kroz pakao: Pričali smo dva sata!

Fudbal -

Reprezentativac Portugala i fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo nedavno je zatražio pomoć poznatog kanadskog psihologa Džordana Petersona.

Slavni as prolazi kroz izuzetno težak period u životu i karijeri. Pre nekoliko meseci Kristijano i njegova nevenčana supruga Georgina Rodrigez izgubili su bebu na porođaju što je na njega ostavilo dubok trag i očito se negativno odrazilo na njegove nastupe na terenu.

Potugalac je pre dve nedelje na instagramu objavio fotografiju sa poznatim psihologom, ali nije objasnio kojim povodom su zajedno.

Peterson je sada kratko govorio o tom susretu.

"Imao je probleme u životu pre nekoliko meseci. Prijatelj mu je poslao nekoliko mojih snimaka. Rekao mi je da ih je gledao, zatim je pročitao moju knjigu, za koju smatra da mu je pomogla pa je hteo da razgovaramo. Došao sam kod njega i pričali smo oko dva sata", otkrio je psiholog koji nije smeo detaljnije da kaže o čemu su razgovarali.

"Uglavnom o tome šta želi u budućnosti i preprekama sa kojima se suočava", dodao je Kanađanin.

Jasno je kao dan da Portugalac prolazi kroz težak period. Trenutno igra najgoru sezonu u karijeri i konstantno je na udaru brojnih kritika. U Junajtedu je odigrao osam utakmica i postigao samo jedan gol za 376 minuta, a sa slabom igrom je nastavio i u reprezentaciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track