ARGENTINA I ROMA STREPE: Dibala narednih dana na dodatnim pregledima zbog povrede
Foto: Profimedia

POD UPITNIKOM

ARGENTINA I ROMA STREPE: Dibala narednih dana na dodatnim pregledima zbog povrede

Fudbal -

Argentinski reprezentativac i fudbaler Rome Paulo Dibala biće podvrgnut dodatnim pregledima kako bi se utvrdila težina njegove povrede, rečeno je danas za Frans pres u tom klubu.

Dibala je povredio kvadriceps leve noge dok je izveo penal na jučerašnjoj utakmici protiv Lećea. On je odmah nakon tog gola, koji je doneo pobedu Romi od 2:1, napustio teren sa bolnim izrazom na licu.

"On će biti podvrgnut magnetnoj rezonanci sutra ili prekosutra", rekao je za AFP portparol kluba, ne potvrdjujući minimalno odsustvo sa terena od mesec dana koje su danas naveli italijanski mediji nakon prvih pregleda.

Trener Rome Žore Morinjo je posle jučerašnje utakmice, mesec i po dana pre početka Svetskog prvenstva u Kataru, izjavio da povreda "izgleda loše".

"Nisam lekar i nisam razgovarao sa lekarima, ali iz iskustva i nakon razgovora sa Paulom... biće teško da se vrati na teren do pauze u Seriji A koja je zakazana za sredinu novembra zbog Mundijala", rekao je Morinjo.

Argentina će prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu igrati 22. novembra protiv Saudijske Arabije, a potom će se sastati sa Meksikom i Poljskom.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track