KRSTAJIĆ SE KITI USPEHOM ORLOVA: Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sadašnjeg tima Srbije
Foto: Starsport

DA LI JE U PRAVU?

KRSTAJIĆ SE KITI USPEHOM ORLOVA: Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sadašnjeg tima Srbije

Fudbal -

Nekadašnji selektor Srbije, Mladen Krstajić, još jednom je govorio o susretima sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Krstajić će sa Bugarskom igrati u Grupi G, a pored Srbije, za protivnika će imati Mađarsku, Crnu Goru i Litvaniju.

U prvom obraćanju bugarskim medijima nakon žreba je poručio da će povratak u Srbiju biti emotivan, a potom je poručio da ne želi da prognozira i govori o šansama Bugarske.

"Srećan sam što ću se kroz fudbal vratiti u Srbiju. Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider, igraju dobar fudbal, ali Srbija je favorit broj jedan. Crna Gora je uvek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim i verujem da će momci dati maksimum. Ali zaista nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu", rekao je Krstajić.

On je Srbiju vodio od 2017. do 2019. godine kada je postavljen na poziciju selektora umesto Slavoljuba Muslina.

"Mi gradimo tim koji će igrati narednih 10 godina. I opet kažem, Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće želeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje", poručio je Krstajić.

Bugarska će prvu utakmicu protiv Srbije igrati kao domaćin 20. juna, dok će susret u Beogradu biti odigran 19. novembra 2023. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track