LAZETIĆ OPREZAN PRED UTAKMICU SA VOŽDOVCEM: Teško primaju golove i dobro su organizovani, očekujem interesantan meč
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

LAZETIĆ OPREZAN PRED UTAKMICU SA VOŽDOVCEM: Teško primaju golove i dobro su organizovani, očekujem interesantan meč

Fudbal -

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da neće odmarati igrače u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Voždovca.

"Mi uvek želimo da izvedemo najbolji tim na teren. Često vršimo izmene jer imamo dobru grupu igrača i dobro oformljenu ekipu tako da ne zavisimo od pojedinaca. Gledaćemo da na svakoj utakmici izvučemo maksimum, nećemo odmarati igrače zbog nekog sledećeg duela jer na to nemamo prava i ne razmišljamo na taj način", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u petak od 19 časova na svom terenu u Bačkoj Topoli protiv Voždovca, utakmicu 15. kola Super lige Srbije.

"Od utakmice do utakmice pravićemo tim tako da u odnosu na našu igru i protivnika najviše profitiramo. Smatram da profesionalni fudbaleri u dobrim uslovima ne treba da imaju problem da igraju na tri, četiri dana. Time se vodimo i spremni smo na sve što nas očekuje", naveo je Lazetić.

Žarko Lazetić
foto: Starsport

On je pohvalio beogradsku ekipu.

"Vidim izvanredan Voždovac koji je izgubio samo od Čukaričkog i Partizana, što je verovatno i realno, dok su u svim drugim utakmicama pobeđivali. U sezonu su ušli sa određenim promenama i vidi se da je to klub koji organizaciono i u svakom smislu, iz godine u godinu jača i pokazuje da zaslužuje veliki respekt. Prošle godine su se zajedno sa nama i Radničkim iz Niša borili za Evropu i srž tog tima je ostao isti. Stabilnost im pre svih daju golman i zadnja linija, teško primaju golove i dobro su organizovani", rekao je Lazetić.

Voždovac je u prošlom kolu izgubio od Partizana sa 0:4, a odbrambeni igrač TSC-a Goran Antonić rekao je da taj rezultat ne sme da zavara njegovu ekipu.

"Očekujem interesantan meč jer Voždovac igra kvalitetan fudbal i na zasluženom su mesu na tabeli. Moramo da izadjemo maksimalno oprezno i da probamo da ih pobedimo na našem terenu", naveo je on.

TSC je drugi na tabeli sa 29 bodova, a Voždovac zauzima šesto mesto sa 23.

U petak se igraju i utakmice Mladost GAT - Mladost (15.00) i Novi Pazar - Vojvodina (19.00).

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track