ŠOK NA ARENI U BUDIMPEŠTI: Navijači Zvezde uradili OVO - huligani Ferencvaroša nisu mogli OČIMA DA VERUJU! SLEDILI SE! (VIDEO)
Foto: EPA/Tibor Illyes

LIGA EVROPE

ŠOK NA ARENI U BUDIMPEŠTI: Navijači Zvezde uradili OVO - huligani Ferencvaroša nisu mogli OČIMA DA VERUJU! SLEDILI SE! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su treći put u Ligi Evrope, pošto su u Budimpešti, u četvrtom kolu grupne faze takmičenja, izgubili od Ferencvaroša sa 2:1.

Posle ovog poraza Zvezda je ostala na poslednjem mestu u grupi sa tri boda i ima minimalne šanse da bude među prva dva tima, pa joj najverovatnije predstoji borba za treću poziciju, što bi joj mogućilo da na proleće igra u šesnaestini finala Lige konferencije.

Na putu ka evropskom proleću crveno-bele prate verni navijači koji svojom podrškom sa tribina umeju da budu i "igrač više". Tako je bilo i u Budimpešti gde je uz Zvezdu bilo nekoliko stotina Delija.

Oni su upeli i da šokiraju prisutne u Grupama Areni kada su na tribinama zapalili zastavu domaćeg tima. Snimak zastave i plamenu osvanuo je na društvenim mrežama.

Ta zastava nije bila ukradena ili osvojena u tuči, već su je, na "sopstvenu navijačku sramotu" - izgubili pre četiri dana kada su igrali protiv Debrecina, takođe kao domaćini.

Nisu mogli ni da sanjaju huligani Ferencvaroša da su 9. oktobra zapravo "delije" bile te koje su im otele pomenuti znak identiteta, pa su na sve to - četiri dana kasnije Mađari koji bodre pomenuti klub morali da gledaju i kako im glavno obeležje gori.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track