DAMIR ČAKAR NOVI TRENER NOVOG PAZARA! Vladimir Gaćinović otišao zbog privatnih razloga
Foto: Printskrin

promena na klupi

DAMIR ČAKAR NOVI TRENER NOVOG PAZARA! Vladimir Gaćinović otišao zbog privatnih razloga

Fudbal -

Novi Pazar je u subotu ostao bez trenera Vladimira Gaćinovića, ali je izgleda vrlo brzo našao novog. Novi šef stručnog štaba biće Damir Čakar.

Bivši vezni fudbaler Budućnosti iz Podgorice, Rudara iz Pljevlja, Borca iz Čačka, Partizana, Šaterua, Sartida, Sutjeske i Mogrena po prvi put će se oprobati u ulozi trenera.

Da podsetimo, Gaćinović je na klupu Novog Pazara seo 4. juna ove godine i ekipu je do sada vodio na ukupno 15 utakmica sa skorom od osam pobeda, dva remija i pet poraza, od čega su tri doživljena u prva tri kola Mozzart Bet Superlige. Pazarci na vrhuncu forme bili početkom septembra, kada su napravili seriju od sedam pboeda i derbi sa Crvenom zvezdom 11. septembra čekali sa prve pozicije na tabeli.

U narednom kolu Novi Pazar će na svom terenu dočekati Voždovac, ali će pre toga u okviru Kupa Srbije gostovati Jagodini.

Vladimir Gaćinović
foto: Pritnscreen

Vladimir Gaćinović je nakon remija sa Vojvodinom napustio klupu Novog Pazara. Ekipa igra odlično i sjajno joj ide ove sezone, međutim, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest o odlasku šefa stručnog štaba. Ipak, kako se navodi u saopštenju, otišao je iz privatnih razloga:

"Trener Vladimir Gaćinović iz razloga privatne prirode i potrebe da bude u Novom Sadu, zamolio nas je raskinemo ugovor, koji je bio zaključen na godinu dana. S obzirom na veliki doprinos i odlične rezultate koje je Novi Pazar ostvario pod njepovim vođstvom, klub je odlučio da izađe u susret treneru. Iako je ovo neuobičajena, a istovremeno nezazhvalna situacija za klub, trener Gacinović je ostavio toliko dubok trag u našem gradu, pa bi svaka druga odluka bila neljudska", poručuju Pazarci.

Saopštenje se završava rečenicom koja ipak nagoveštava mogućnost obnavljanja saradnje u nekom narednom periodu.

"Pred nastavak prolećnog dela prvenstva postoji realna mogućnost da se saradnja Novog Pazara i trenera Gaćinovića nastavi. Maestro uz tebe smo, čekamo te nazad u tvoj Pazar".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track