ORGIJE - OSAM FUDBALERKI, TRENER, SPORTSKI DIREKTOR... Nezapamćen s*ks skandal trese Portugal: Ekipa se previše "ZAIGRALA"
Foto: Printscreen

pukla bruka

ORGIJE - OSAM FUDBALERKI, TRENER, SPORTSKI DIREKTOR... Nezapamćen s*ks skandal trese Portugal: Ekipa se previše "ZAIGRALA"

Fudbal -

Nezapamćen fudbalski seks skandal trese Portugal!

Fudbalski savez Portugala (FPF) istražuje priču o navodnom seks skandalu u kojem su učestovale fudbalerke kluba Famalikao i članovi stručnog štaba.

List "Publiko" otkriva da su prošle sezone u jednom stanu organizovane orgije u kojma je učestvovalo osam fudbalerki i nekoliko članova stručnog štaba, među kojima su bivši trener Miguel Afons i sportski direktor Samuel Kosta.

Bivša igračica ovog kluba otkrila je da su se "seksulnI odnosi" odvijale u stanu jednog od trenera tokom sezone 2021/2022.

"Kada sam shvatila da se brojne fudbalerke žale da su seksualno zlostavljane, odlučila sam da ispričam svoj slučaj u nadi da će neko istražiti šta se događalo", otkrila je neimenovana fudbalerka.

Hitno je pokrenuta istraga koko bi se ustanovilo šta se tačno događalo u ovom klubu, da li je bilo dobrovoljno ili se radi o seksulanom zlostavljanju igračica.

Ona je otkrila da su vlasnici kluba zanemarivali ovaj problem jer nisu reagovali kako treba kada su dobili informaciju da su trener Miguel Afonso i direktor Kosta optuženi za seksulano uznemiravanje i na svojim prethodnim radnim mestima (Viktorija Gimaraeš i Rio Ave).

FFP je otvorio istragu o orgijanju i ispitao igračice, trenere i ostale svedoke, a disciplinska komisija je krajem septembra suspendovala trenera Afonsa i direktora Kostu zbog sumnji da su u bivšim klubovima seksualno zlostavljali fudbalerke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track