KATASTROFA LIVERPULA U PREMIJER LIGI! Klopova ekipa NEMOĆNA protiv tima sa DNA TABELE, a nedavno slavila pobedu u velikom derbiju
Foto: Profimedia

ŠOK

KATASTROFA LIVERPULA U PREMIJER LIGI! Klopova ekipa NEMOĆNA protiv tima sa DNA TABELE, a nedavno slavila pobedu u velikom derbiju

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula doživeli su šokantan poraz u 13. kolu Premijer lige od Notingem Foresta rezultatom 1:0.

Pre šest dana Liverpul je pobedio Mančester siti u velikom derbiju, tri dana kasnije je pobeđen i Vest Hem, ali ove subote "crveni" su bili potpuno nemoćni na gostovanju ekipi koja je pre utakmice bila poslednja na tabeli sa svega šest ovojenih bodova iz 11 utakmica.

Ekipa Jirgena Klopa je bila pozpuno neprepoznatljiva i čak i navijači Liverpula moraju da priznaju da nisu ni zaslužili puno bolji ishod.

Prvi deo igre je završen bez golova, a jedini pogodak na utakmici postigao je Taivo Avonji u 55. minutu, što je njegov tek drugi gol u sezoni.

Notingem je mogao i do ubedljivije pobede, ali je Alison u samoj završnici neverovatnom intervencijom sprečio drugi pogodak.

Neposredno nakon toga istakao se i Din Henderson, golman Notingem Foresta, kada je sprečio izjednačenje u 92. minutu.

Liverpul je ovim porazom napravio veliki korak unazad na putu ka vrhu premijer lige i trenutno je sedmi sa 16 bodova. Notingem Forest je napredova sa dna i 19. je uz bod i utakmicu više od Lestera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track