TRABZON PADA UZ PUNE TRIBINE MARAKANE: Nemanja Milunović zove navijače Crvene zvezde na utakmicu u četvrtak!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na stadion

TRABZON PADA UZ PUNE TRIBINE MARAKANE: Nemanja Milunović zove navijače Crvene zvezde na utakmicu u četvrtak!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde igraju važnu utakmicu protiv Trabzona u petom kolu Lige Evrope, u četvrtak od 21.00 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pobeda je imperativ za crveno-bele, pošto jedino sa tri boda imaju priliku da u poslednjem kolu protiv Monaka odlučuju o svojoj sudbini i o tome hoće li prezimiti u Evropi.

Nemanja Milunović, jedan od najiskusnijih fudbalera Crvene zvezde veruje da je trijumf protiv veoma jakog Trabzona, šampiona Turske, moguć, ako stadion bude pun.

- Veliku stvar smo uradili time što smo u prethodnih sedam dana ostvarili tri pobede na gostovanjima. Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas. Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro. Zvezda je pokazala snagu kad je najteže i to je svojevrsno gorivo za naredne izazove koji nas čekaju - počeo je Milunović.

Delije
foto: Starsport©

Podrška u Nišu, kao i na prethodna dva gostovanja je bila besprekorna, a sada je pravi trenutak da u četvrtak od 21.00 čas protiv Trabzona - Marakana bude ispunjena do poslednjeg mesta.

- Imali smo fantastičnu podršku na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu. Veliki broj zvezdaša je došao, a pesma sa tribina nas je vodila do pobede. Zaista se mnogo bolje osećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak - rekao je Nemanja Milunović i dodao:

- Upravo to je sada najvažnije, da se u četvrtak, uz podršku sa tribina, pokažemo u najboljem mogućem svetlu i izborimo proleće u Evropi. Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track