ONA JE DEVOJKA FUDBALERA SA "ČUDOVIŠTEM U GAĆAMA": Bivša konobarica okovana dijamantima i pozamašnih oblina ZALUDELA SPORTISTU
Foto: Printscreen/Instagram

nastavak priče

ONA JE DEVOJKA FUDBALERA SA "ČUDOVIŠTEM U GAĆAMA": Bivša konobarica okovana dijamantima i pozamašnih oblina ZALUDELA SPORTISTU

Fudbal -

Izjava Havija Martineza, nekadašnjeg fudbalera Bajerna, da njegov bivši saigrač Renato Sančez ima penis neviđenih razmera, izazvala je ogromnu pažnju u stranoj javnosti.

Renato Sančez
foto: Printskrin/Instagram

Španac Havi Martinez šokirao je javnost izjavom u emisiji poznatog jutjubera Mostopapija:

- Ono što ima Renato Sančez je čudesno. Renatov penis bi trebalo izložiti. Da ceo svet to vidi! Ne znam ima li devojku, ali ako je ima, trebalo bi žaliti tu jadnicu!

Renato Sančez
foto: Printskrin/Instagram

Portugalac koji danas igra za PSŽ jedan je od retkih fudbalera koji svoj privatni život drži što dalje od pažnje javnosti. Nije osoba koja voli da se pojavljuje u medijima. Na profilima na društvenim mrežama ne objavljuje sa kim izlazi i sa kim se zabavlja.

Zvanično, Renato Sančez je singl i nema devojku. Međutim, na društvenim mrežama i pojedinim trač forumima u Evropi pojavila se informacija da Renato Sančez ima devojku. Radi se o Amerikanki Arijani Flečer, poslovnoj ženi koja je nekada radila kao model.

Arijanu Flečer na instragramu prati ogroman broj obožavalaca, a njen profil sadrži fotografije sa snimanja modela, svakodnevnih iskustava i poslovnih poduhvata.

Zvanično vodi se kao preduzetnica i navodno je veoma bogata. Pre nego što je postala poznata radila je kao konobarica u jednom noćnom klubu u Čikagu.

Suosnivač je kompaniju za ekstenzije kose pod nazivom "KICHE Ektensions". Na društvenim mrežama objavljuje fotografije ogromnih dijamantskih ogrlica koje poseduje.

U mladosti je izgubila starijeg brata. Izlazila je sa bokserom Gervontom Dejvisom. Iz veze sa reperom Dži Herboom ima sina po imenu Džoson. Jedno vreme zabavljala se sa reperom Manibegom Jo. Sada navodno dolazi avionom iz Čikaga u Pariz svake nedelje kako bi bila sa Renatom Sančezom.

I dalje nema zvanične potvrde da su Renato Sančez i Arijana Flečer u emotivnoj vezi. Portugalac je rođen i odrastao u siromašnom lisabonskom naselju Musgueira. Njegova baka mu je dala sladak nadimak "Bulo", što u prevodu znači "bičić".

Roditelji Renata Sančeza razišli su se kad je bio beba, a on nekoliko godina nije bio uopšte prijavljen. Majka mu je poreklom sa afričkim ostrva Sao Tome i Principe, a otac sa Zelenoretskih ostrva. Fudbaler obožava svoju majku Mariju Dolores koja živi na relaciji Lisabon - Pariz, jer kako reče Renato jednom ne može da bez majčine kuhinje bude duže od tri dana.

Tek kad mu se otac vratio iz Francuske i kada je Renato imao pet godina, dečak je kršten i registrovan u opštini. Zbog toga su pojedini mediji spekulisali da je Renato stariji od onoga što mu piše u krštenici.

Fudbal obožava i počeo je da ga igra sa osam godina. Produkt je čuvene Benfikine omladinske škole. Prodat je Bajernu 2016. godine za 35 miliona evra. Igrao je posle za Svonsi i Lil, a trenutno je član PSŽ.

Kurir sport

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track