POLICIJA POKRENULA ISTRAGU: Uskoro odluka o tome hoće li pripadnici organa reda koji su tukli fudbalera biti SUSPENDOVANI
Foto: Starsport, Printscreen

NEMA MIRA

POLICIJA POKRENULA ISTRAGU: Uskoro odluka o tome hoće li pripadnici organa reda koji su tukli fudbalera biti SUSPENDOVANI

Fudbal -

Nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i niškog Radničkog Damira Kojaševića pretukla je crnogorska policija u petak veče u Podgorici.

Damir Kojašević
foto: Starsport

Bivši reprezentativac Crne Gore izneo je svoju stranu priču i rekao da će tužiti policiju, pošto postoji video snimak koji potvrđuje njegovu priču da je pretučen.

Posle svega Uprava policije Crne Gore izdala je saopštenje u kojem kaže da ispituje šta se tačno dogodilo, te da će potom odlučiti hoće li sankcionisati policajce koji su tukli Damira Kojaševića.

Damir Kojašević
foto: Printskrin

“U toku je ispitivanje svih okolnosti događaja sa video zapisa i shodno tome preduzeće se aktivnosti i koje se odnose na utvrđivanje odgovornosti policijskih službenika i privremenog udaljenja sa rada”, kaže se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da će o svim preduzetim merama i radnjama policije povodom ovog događaja javnost biti blagovremeno obaveštena.

“Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije će biti upoznato sa navedenim sadržajem i pomenutim aktivnostima policije radi preduzumanja mera i radnji iz svoje nadležnosti”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Damir Kojašević je u izjavi za portal CdM kazao da ga je više policijaca u petak, u Podgorici, bez ikakvog razloga tuklo. Tom prilikom je povređen i poseduje medicinsku dokumentaciju. On je najavio da će tužiti policajce koji su ga udarali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track