RATNICI POSTALI KUKAVICE: Samo jedan igrač evropskog velikana je smeo da stane pred navijače posle fijaska u Ligi šampiona VIDEO
Foto: Profimedia

Jedini hrabar

RATNICI POSTALI KUKAVICE: Samo jedan igrač evropskog velikana je smeo da stane pred navijače posle fijaska u Ligi šampiona VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Atletika iz Madrida završili su sezonu u Evropi.

"Jorgandžije" su prošle nedelje ispustile priliku da nastave takmičenje u Ligi šampiona, a večeras su porazom u Portu izgubili i mogućnost da nastave takmičenje u Ligi Evrope.

Zbog posebnog stila igre puleni trenera Dijega Simeonea su prethodnih godina dobili nadimak "Čolovi ratnici". Međutim, večeras su izgubili taj nadimak i postali kukavice.

Po završetku utakmice na stadionu "Dragao" samo je jedan fudbaler Atletika ostao na terenu i smeo da se suoči sa navijačima. Iz Madrida je doputovalo čak 2.000 navijača u Porto, ali je pred njih posle utakmice ostao samo Saul Niguez. Stajao je nem, sa suzama u očima pred navijačima koji su vređali ekipu, a od njega tražili da dovede i ostale igrače, što se nije desilo.

Saul nije u milosti Dijega Simeonea. Iako je prošao omladinske selekcije Reala i Atletika, Simeone ga je prošle godine poslao u Čelsi na pozajmicu. Vratio se ove sezone i postao standardan, ali to nije bilo dovoljno da njegov tim prezimi u Evropi i ove sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track