ŠTA MISLITE KO STE VI? ZAČEPITE! Ibra u svom stilu OPLEO po Mbapeu i njegovim roditeljima: Mama i tata misle da su postali zvezde
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ŠTA MISLITE KO STE VI? ZAČEPITE! Ibra u svom stilu OPLEO po Mbapeu i njegovim roditeljima: Mama i tata misle da su postali zvezde

Fudbal -

Proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović uzburkao je javnost u Francuskoj svojom izjavom o mladom asu Pari Sen Žermena Kilijanu Mbapeu.

Ibrahimović je u razgovoru za televiziju "Kanal plus", na sebi svojstven način, brutalno opleo po mladom Francuzu i njegovim roditeljima.

Kilijan i njegova porodica mesecima unazad nalaze se pod lupom zbog njegovog novog ugovora sa Parižanima, ali i bahatog ponašanja mlade zvezde, koje se nimalo ne dopada iskusnom napadaču.

"Ne poznajem Mbapea kao osobu, ali kao igrač on je fantastičan. Međutim, kada izgubite disciplinu onda gubite identitet. Zbog toga je Zidan - Zidan", kaže Ibrahimović.

As Milana smatra da je mladi as skrenu sa pravog puta.

"Je li Mbape napravio pravi izbor što je ostao u PSŽ-u? Za njega nije, za PSŽ jeste", smatra Zlatan i ističe da fudbaler sada previše uživa u komforu koji može biti štetan za njegovu karijeru.

"Sada se postavlja u situaciju da je važniji od kluba. PSŽ mu je da ključeve za to, ali nikada ne možeš i nisi veći od kluba".

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Ibrahimović ističe da su najveći krivci za ponašanje mladog Francuza njegovi roditelji koji su se previše osilili.

"Njegovi roditelji postaju advokati, agenti, treneri. Od jedne stvari postanu druga i to je problem. Tada gubiš samodisciplinu i ko si onda. Danas sa novom generacijom roditelji, tata i mama misle da su postali zvezde. Pojavljuju se u novinama, ali šta mislite ko ste vi? Začepite. Na vašem sinu, igraču je da radi i bude disciplinovan", poručio je Zlatan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track