KADIZ OPET NAMUČIO REAL, ALI SADA IZGUBIO U MADRIDU! Kraljevi prišli vodećoj Barseloni na samo dva boda
Foto: Profimedia

la liga

KADIZ OPET NAMUČIO REAL, ALI SADA IZGUBIO U MADRIDU! Kraljevi prišli vodećoj Barseloni na samo dva boda

Fudbal -

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Kadiz na stadionu "Santjago Bernabeu". Bilo je 2:1 (1:0) u 14. kolu La lige.

Eder Militao u 40. i Toni Kros u 70. bili su strelci za Real Madrid. Posebno se ističe gol nemačkog veziste, koji je fantastično "uhvatio" volej i pogodio. Kadiz je uveo utakmicu u dramu u 82. pogotkom Lukasa Pereza, ali nije mogao mnogo više od toga, iako je imao dobru priliku u nadoknadi, ali bez uspeha.

U ovom duelu imali smo priliku da vidimo i jedan od najvećih promašaja sezone. Luka Modrić nije realizovao zicer, praktično prazan gol u 79. minutu.

Real Madrid sada ima 35 bodova, dva manje od vodeće Barselone. Kadiz sa 11 zauzima pretposlednje, 19. mesto na tabeli šampionata Španije.

Valensija je prethodno ubedljivo pobedila Betis 3:0 (0:0). Bili su agilniji "slepi miševi" i u prvom delu, ali su do pobede stigli kada su gosti ostali sa igračem manje. Ezekil Gonzales je u 61. minutu zaradio drugi žuti karton. Samo pet minuta posle toga, Almeida je namestio loptu na 22 metra i sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca doneo prednost, koju je u konačnu pobedu sa penala potvrdio Guljamon devet minuta pre kraja utakmice. Tačku na "i" stavio je Klajvert u nadoknadi vremena.

Rajo Valjekano i Selta odigrali su dinamičan meč, ali bez nekih velikih prilika i golova. Serhio Kamelo, igrač domaćina bio je najbliži pogotku u 74. minutu kada je izašao oči u oči sa golmanom Augustinom Merkseinom, ali nije uspeo da ga nadmudri.La Liga, 14. kolo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track