JOŠ JEDNO KOLO PA PAUZA: Crvena zvezda gostuje u Surdulici, Partizan dočekuje Novi Pazar
Foto: Nenad Kostić

SUPERLIGA SRBIJE

JOŠ JEDNO KOLO PA PAUZA: Crvena zvezda gostuje u Surdulici, Partizan dočekuje Novi Pazar

Fudbal -

Fudbaleri Javora i Napretka odigraće u Ivanjici premijerni meč 19. kola Super lige Srbije, kojim će biti završen prvi deo sezone.

Napredak je kolo pre kraja polusezone na 10. mestu sa 19 bodova, dok Javor ima šest bodova manje i zauzima 14. mesto. Meč u Ivanjici počinje od 18.00.

U subotu su na programu tri meča, a dan počinje utakmicom izmedju Mladosti i Kolubare u Lučanima (15.00). Tim iz Lazarevca se nalazi na devetom mestu sa 20 bodova, a Mladost je na 13. mestu sa 15 bodova.

Dva sata kasnije u Bačkoj Topoli se sastaju TSC i niški Radnički. TSC će pokušati da se približi drugoplasiranom Partizanu, koji ima četiri boda više. Niški tim posle tri utakmice bez pobede zauzima 12. mesto sa 17 bodova.

TSC
foto: Starsportphoto

Subotnji raspored se završava u 19.00 u Novom Sadu utakmicom izmedju šestoplasirane Vojvodine i osmoplasiranog Radničkog iz Kragujevca.

U nedelju će prvi na teren izaći fudbaleri Radnika i Crvene zvezde. Meč u Surdulici igra se od 13.30.

Crvena zvezda
foto: Starsport

Crveno-beli su na prvom mestu sa 50 bodova i imaju 10 bodova više od Partizana. Radnik je ostvario samo jednu pobedu i zauzima poslednje 16. mesto sa osam bodova.

Partizan će od 15.30 na stadionu u Humskoj dočekati Novi Pazar. Crno-beli će pokušati da polusezonu završe pobedom nakon poraza od Spartaka (1:0), dok je petoplasirani Novi Pazar bez poraza u Super ligi Srbije od 19. septembra.

Partizan
foto: Starsport

Na Banovom brdu od 17.30 igraju Čukarički, koji se nalazi na četvrtom mestu i pretposlednja ekipa Mladosti GAT.

Polusezonu će zaključiti utakmica izmedju sedmoplasiranog Voždovca i Spartaka, koji zauzima 11. mesto. Meč se igra u Beogradu od 19.30.

Superligaši se na teren vraćaju početkom februara.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track