SLAVNI BRAZILAC KONAČNO OKRENUO NOVI LIST U ŽIVOTU: Pao u depresiju i alkoholizam, ali se onda pojavila ONA!
Foto: Printskrin/Instagram

venčanje u tajnosti

SLAVNI BRAZILAC KONAČNO OKRENUO NOVI LIST U ŽIVOTU: Pao u depresiju i alkoholizam, ali se onda pojavila ONA!

Fudbal -

U vreme kada je bio na vrhuncu karijere, bivši brazilski fudbalski reprezentatiavac Adrijano slovio je kao jedan od najboljih napadača na svetu.

Odigrao je neke utakmice o kojima se i danas priča, ali u jednom trenutku sve je otišlo naopačke. Nakon smrti oca, Adrijano je pao u depresiju, a imao je i ogromnih problema s alkoholom što je u dovelo do toga da ga se u Interu što pre reše. Igrao je u Brazilu nekoliko godina, ali noćni život mu je bio važniji od fudbala.

Nedavno je ponovo došao u centar pažnje nakon što su pojedini mediji objavili da je u vezi sa dosta mlađom frizerkom Mikaelom Meskvitom (24). da gde ima dima, ima i vatre, vidi se i po tome što su se Mikaela i adrijano tajno venčali.

- Opuštam se sa svojom novom suprugom i ponovo uživam u životu - napisao je Adrijano.

Bivši brazilski fudbalski as i Mikaela odlučili su da ne bude nikakvo spektakularno venčanje, već su samo potpisali dokumente u tajnosti. Ovo Adrijanu nije prva veza s mladom devojkom, legendarni Brazilac je pre dve godine šokirao javnost kada je počeo aferu sa 18-godišnjom Biom Mirandom.

Noćni život i depresija doveli su ga na rub propasti, ali Mikaela ga je izvukla iz ponora i čini se kako je sada, ipak, konačno okrenuo novi list u životu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track