VLAHOVIĆEV AGENT NAJAVIO JOŠ JEDNOG SRBINA U JUVENTUSU! Evo ko će se uskoro pridružiti Vlahoviću i Kostiću u Torinu
Foto: Printskrin/Instagram

kalčo

VLAHOVIĆEV AGENT NAJAVIO JOŠ JEDNOG SRBINA U JUVENTUSU! Evo ko će se uskoro pridružiti Vlahoviću i Kostiću u Torinu

Fudbal -

Dušan Vlahović i Filip Kostić dobro su se snašli u Torinu i jedni su od glavnih aduta trenera Masimilijana Alegrija, a u budućnosti u crno-belom dresu mogli bismo da gledamo još jednog reprezentativca Srbije.

Sergej Milinković-Savić
foto: Profimedia

Poznato je da "stara dama" već godinama "flertuje" sa vezistom Lacija, pa bi u Torino uskoro mogao da se preseli i rerpezentacije Srbije Sergej Milinković-Savić, a agent Dušana Vlahovića Darko Ristić je u intervjuu za italijanski "La Gazeta dello Sport" apostrofirao da bi bivši fudbaler Vojvodine bio idealno pojačanje za Juventus.

"Sergej je odličan igrač, svetske klase. Ako bi otišao (iz Lacija), tim koji bi ga doveo dobio bi veliko pojačanje. On dobro sarađuje sa Dušanom (Vlahovićem) i oni čine idealan par", rekao je Ristić.

Ristić je u razgovoru još jednom napomenuo da je pored Juventusa za Vlahovića prošle zime bio zainteresovan i Arsenal, ali da je dolazak u Torino bio pravi izbor.

"Tačno je da je bilo mnogo drugih zainteresovanih klubova, ali Juventus je Juventus, jedan od najvećih klubova na svetu. Činilo mi se kao najbolja opcija od početka i nisam se predomislio", jasan je agent napadača.

Italijane je zanimalo i zdravstveno stanje Dušana Vlahovića koji je još uvek pod upitnikom za prvi meč reprezentacije Srbije na Mundijalu 24. novembra protiv Brazila zbog upale prepona.

"Radi se o veoma neprijatnoj povredi, ali na sreću nije previše ozbiljna. Nadamo se da će Dušan moći da bude na 100 odsto u prvoj utakmici protiv Brazila", optimista je Ristić.

Inače, Darko Ristić je i agent reprezentativca Srbije i fudbalera Torina Nemanje Radonjića, koji se nedavno zbog prostačke gestikulacije na meču sa Romom u Rimu našao na oštrom udaru italijanske javnosti pred odlazak u Katar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track