POSLE OVOGA RONALDO ĆE SE POKRITI UŠIMA: Kristijano sramno izvređao Runija, Englez mu ŠMEKERSKI odgovorio! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KAKAV GOSPODIN

POSLE OVOGA RONALDO ĆE SE POKRITI UŠIMA: Kristijano sramno izvređao Runija, Englez mu ŠMEKERSKI odgovorio! (VIDEO)

Fudbal -

Proslavljeni as Mančester junajteda i bivši saigrač Kristijana Ronalda, Vejn Runi, gospodski je odgovorio na uvrede koje je na njegov račun izneo slavni Portugalac.

U eksplozivnom intervjuu koji je žestoko uzdrmao fudbalski svet, Kristijano Ronaldo nije štedeo ni bivšeg saigrača iz Junajteda.

Portugalac je u razgovoru sa novinarom Pirsom Morganom opleo po Junajtedu, treneru Ten Hagu, saigračima iz tima, ali i bivšim kolegama koje su ga kritikovale zbog loših igara ove sezone.

Kritike je očito teško podneo, pa je rešio da uzvrati... I to žestoko!

Naime, Runi je nedavno izjavio da Ronaldo mora da se pomiri sa činjenicom da je ušao u godine i da više ne može da igra na istom nivou kao nekada.

Portugalcu je to zasmetalo, pa je optužio Runja da je ljubomoran što on i dalje igra na visokom nivou, ali nije se tu zaustavio. Ismevao je njegov izgled i poručio da mu je krivo što je lepši od njega.

Saigrače koji su ga kritikovali nazvao je pacovima.

"On i svi ostali pacovi će me kritikovati zbog ovoga, ali dobra stvar je što ću ja još uvek biti broj jedan", rekao je prepotentni Portugalac.

Nakon njegovih teških reči oglasio se Runi. Novinari su ga zamolili da prokomentariše to što je Ronaldo rekao o njemu i Runije je to šmekerski odradio.

Nije želeo da se spušta na njegov nivo, već je gospodski odgovorio:

"Slušajte, Kristijano Ronaldo je fantastičan igrač i već sam rekao da su on i Mesi verovatno dvojica najboljih fudbalera svih vremena. Ponovo kažem, ovo nije kritika, ja sam ranije rekao da sve nas na kraju stignu godine. Ronaldo očito zna da se sada sa tim mora boriti", rekao je Runi i dodao:

"Dao je intervju koji je obišao ceo svet i čudno je to što je rekao. Siguran sam da će Junajted napraviti neki potez povodom toga. Nemam više ništa da kažem na tu temu".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track