NAJNOVIJE INFORMACIJE! Porodični prijatelj Mihajlovića nam saopštio u kakvom je Siniša STANJU TRENUTNO
Foto: EPA Paolo Magni

ne daj se, care

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Porodični prijatelj Mihajlovića nam saopštio u kakvom je Siniša STANJU TRENUTNO

Fudbal -

Siniša Mihajlović se nalazi u bolnici, gde vodi borbu za život, nakon što mu se leukemija ponovo vratila.

Siniša Mihajlović
foto: Alessio Marini / AFP / Profimedia

Srpski fudbalski trener ne pomišlja na predaju. Bez obzira na svu delikatnost situacije, ubeđen je da će iz cele situacije izaći kao pobednik, okružen ljubavlju i pažnjom svoje porodice i prijatelja.

- Koliko sam upoznat, zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića je stabilizovano. U bolnici je pod budnim okom lekara. Ne može bolju negu da dobije. Porodica je uz njega i to mu mnogo znači - otkrio je za Kurir jedan od njegovih bliskih prijatelja i dodao:

- Sada mu je dosta bolje, u odnosu na nekoliko prethodnih dana. Leukemija je zloćudna bolest, koja se nažalost vraća kad čovek pomisli da ju je pobedio.

Siniša Mihajlović, Arijana Rapaćoni
foto: Printskrin/Instagram

Porodica Siniše Mihajlovića, supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija, sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas ne oglašavaju se u javnosti. To je sasvim razumljivo s obzirom na celu situaciju. Traže podršku javnosti i mole za poštovanje njihove intime. Svu svoju pozitivnu energiju usmerili su na Sinišu kako bi se što pre izlečio i oporavio.

Siniša Mihajlović nije se pojavljivao u javnosti od 7. septembra, kada je Bolonja raskinula saradnju sa njim. I tokom leta bio je pod nadzorom lekara. Pre desetak dana iznenadio je sve u Italiji kada se u Rimu pojavio na promociji knjige svog nekadašnjeg trenera Zdenjeka Zemana. Tada je i održao kratak govor, posle čega je dobio dug i gromoglasan aplauz.

Kurir sport

Bonus video:

04:09

EKSLUZIVNO ZA KURIR! MIHA OSTAJE VEDROG DUHA: Da sam znao da ću biti ovako dobro, razboleo bih se ranije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track