MIHINA SMRT JE TRAGEDIJA, NE MOGU DA VERUJEM DA GA VIŠE NEMA: Stevan Stojanović zgranut vestima iz Italije
Foto: AP Andrew Medichini, Starsport©

Tuga

MIHINA SMRT JE TRAGEDIJA, NE MOGU DA VERUJEM DA GA VIŠE NEMA: Stevan Stojanović zgranut vestima iz Italije

Fudbal -

Smrt Siniše Mihajlovića potresla je Srbiju. Fudbaleri sa kojima je Miha igrao za Crvenu zvezdu, Vojvodinu i reprezentaciju u tuzi su primili vest iz Italije.

Stevan Stojanović
foto: Starsport©

Više nema njihovog i našeg Mihe. Predao je svoju dušu Bogu u 54. godini, posle velike borbe sa zloćudnom bolešću.

Stevan Dika Stojanović delio je svlačionicu sa Sinišom Mihajlovićem i drugovao sa njim u Crvenoj zvezdi dve godine.

- Tragedija! Ljudi moji! Imao je samo 54. godine. Ne mogu da verujem da ga više nema - u dahu je izustio Stevan Stojanović za Kurir.

Siniša Mihajlović
foto: Printskrin/Instagram

Popularni Dika, direktor A reprezentacije Srbije, prisetio se scene iz Barija, pred izvođenje penala, kada je Crvene zvezda pobedila Olimpik iz Marselja i osvojila Kup evropskih šampiona.

- Sećam se svega, evo naježio sam se. Ta lica kada Ljupko kaže ko će da puca penale. Meni Ljupko Petrović tada prilazi, kaže sećaš se o čemu smo pričali. Sada će da ti se vrati za sve ono protiv Bajerna. I prilazi tako svakom od igrača. Prvo Robiju (Robertu Prosinečkom op.a.), pa Bini (Dragiši Biniću op.a.), Miletu (Miletu Belodediću op.a.), Mihi (Siniši Mihajloviću op.a.) i Darku (Darku Pančevu op.a.). I krenemo tako, oni sigurni, raduju su, ja skinem penal Amorosu. A, Miha, onaj njegov osmeh. Da li je moguće, da ga više nikada nećemo videti - sa setom u glasu rekao je Stevan Stojanović.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track