SAUČEŠĆE I IZ CRNE GORE POVODOM SMRTI MIHAJLOVIĆA! FSCG: Siniša je bio veliki čovek otvorenog srca
Foto: Dado Đilas

TUGA DO NEBA

SAUČEŠĆE I IZ CRNE GORE POVODOM SMRTI MIHAJLOVIĆA! FSCG: Siniša je bio veliki čovek otvorenog srca

Fudbal -

Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) izrazio je večeras saučešće povodom smrti nekadašnjeg fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića.

"Levonogi fudbalski maestro, jedan od najboljih izvodjača slobodnih udaraca svih vremena, igračka legenda Crvene zvezde, Lacija i Intera a kasnije veoma uspešan trener nekoliko italijanskih klubova i reprezentacije Srbije, posle tri godine velike borbe izgubio je bitku sa leukemijom", stoji u saopštenju FSCG.

FSCG je u saopštenju naveo da je "Siniša bio veliki čovek, otvorenog srca za sve ljude, što je po ko zna koji put pokazao 2014. godine kada je, kao trener Sampdorije, ugostio grupu crnogorskih trenera i omogućio im da tokom sedam dana prate rad njegovog stručnog štaba u slavnom italijanskom klubu".

Dejan Savićević
foto: Starsport©

Nekadašnji srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je danas u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom.

"Uvek izuzetno posvećen radu i obavezama, zahtevajući maksimalnu disciplinu i predanost, davao je celog sebe baveći se trenerskim pozivom. Zahvalni smo našem Mihi na gostoprimstvu i nesebičnom deljenju ogromnog fudbalskog znanja sa našim trenerima tokom sedmodnevnog boravka u Đenovi", naveo je FSCG, a prenele podgoričke Vijesti.

"Fudbalski savez Crne Gore, na čelu sa predsednikom Dejanom Savićevićem, porodici Siniše Mihajlovića upućuje izraze iskrenog saučešća. Siniša, večna ti slava i hvala", objavio je FSCG.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track