ŠOKANTNO! JEZIVE SCENE U MELBURNU: GOLMAN JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Pogledajte upad navijača na teren i DIVLJAČKI NAPAD (VIDEO)
Foto: Profimedia

HAOS U AUSTRALIJI

ŠOKANTNO! JEZIVE SCENE U MELBURNU: GOLMAN JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Pogledajte upad navijača na teren i DIVLJAČKI NAPAD (VIDEO)

Fudbal -

Australijanci će još dugo pamtiti haos koji se u osmom kolu domaćeg fudbalskog prvenstva dogodio na gradskom derbiju između Melburn sitija i Viktorije.

Golman Melburn sitija Tom Glover je zadobio navodni potres mozga i posekotinu na licu nakon što ga je navijač protivničkog kluba tokom divljačkog upada na teren, pogodio metalnom kantom u lice.

Pogledajte haos na fudbalskom derbiju u Australiji, kakav se ne pamti:

Gloveru su bili potrebni šavovi za posekotinu, a sudija Aleks King je takođe zadobio posekotinu na desnoj obrvi tiokom divljih i zastrašujućih scena kada su navijači Victorije upali na teren.

Melburn
foto: Profimedia

Fudbalska asocijacija Australije je ovo nasilje opisala "šokantnim" i da "takvom ponašanju nema mesta u australijskom fudbalu". Takođe su potvrdili da će odmah provesti punu istragu u kojoj će biti izrečene oštre sankcije.

Navijači oba kluba bacali su baklje na teren, ali kada je Glover bacio dve baklje natrag u prostor za navijače Viktorije na severnoj strani, izazvao je divlju reakciju pri kojoj je otprilike 100 navijača Victorije uletelo na teren i okružilo Glovera. Tada je jedan navijač Viktorije zgrabio metalnu kantu i bacio je u golmanovo lice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track